למישהו יש מושג.? איפה אפשר למצוא קטעי מוזיקה של wav של סרטים ? כמו עיר של מלאכים?
נ נצחית New member 17/11/01 #1 למישהו יש מושג.? איפה אפשר למצוא קטעי מוזיקה של wav של סרטים ? כמו עיר של מלאכים?
I IBZ New member 17/11/01 #2 מכאן http://www.geocities.com/Hollywood/Agency/1140/cofa.htm נעימה אחת מהסרט אתר שלישי
נ נצחית New member 17/11/01 #3 לא לזה התכוונתי..... אני רוצה את שיר הנושא של הסרט בwav כדאי לשים במצגת של פאוור פוינט....
נ נצחית New member 18/11/01 #4 לא לזה התכוונתי..... אני רוצה את שיר הנושא של הסרט בwav כדאי לשים במצגת של פאוור פוינט....
I IBZ New member 18/11/01 #5 אני לא מכיר את שיר הנושא,אם שמו "CITY OF ANGLES" ,חפשי אותו במנוע חיפוש או בתוכנת שיתוף קבצים בצירוף הסיומת WAV,
אני לא מכיר את שיר הנושא,אם שמו "CITY OF ANGLES" ,חפשי אותו במנוע חיפוש או בתוכנת שיתוף קבצים בצירוף הסיומת WAV,
ט טדיבר New member 18/11/01 #6 פיתרון פשוט../images/Emo9.gif אין מה לסתבך עם זה את צריכה פשוט להוריד תוכנה שממירה מ-MP3 ל-WAV כמו התוכנה המצורפת בלינק, למצוא את השיר ב-MP3 (הרבה יותר קל וקטן) ולהמיר
פיתרון פשוט../images/Emo9.gif אין מה לסתבך עם זה את צריכה פשוט להוריד תוכנה שממירה מ-MP3 ל-WAV כמו התוכנה המצורפת בלינק, למצוא את השיר ב-MP3 (הרבה יותר קל וקטן) ולהמיר