למישהו יש מושג...

למישהו יש מושג...

איך מגבים את הרשימות של האיי סי קיו או איך ניתן לשחזר אותו? וטיפ קטן אל תורידו איי סי קיו 2001 תודה, סופר גירל

כנף

New member
מושג

אני לא ממש זוכרת לגבי שיחזור, (השטות להוריד 2001 גם אצלי..
), אבל כיוון שהתקנה מחדש ממש פשוטה, אם את לא מצליחה, פשוט תתקיני מחדש- כמובן לאחר שגיבית את הרשימה, -זו תיקיה שנקראת בשם הגירסה של ה-ICQ שלך (פחות או יותר), ועליך להעתיק ולשמור אותה במקום אחר, מחוץ לתיקיית ICQ. בהצלחה!

ה-תמ-ים

New member
גיבוי האייסיקיו

אם הכוונה לגבות ולשחזר את רשימת אנשי הקשר, והיסטורית ההתכתבויות לגבות - זה פשוט, להעתיק את ספריות 2000b ו- uin תחת ספריית האייסיקיו (בדר"כ c:\program files\icq למקום אחר ... לשחזר - זה עוד יותר פשוט - להחזיר את הספריות האלה למקומם הטבעי.

ה-תמי-ם

New member
נראה לי

ששם מצוייה רשימת היוזרים של האייסי באותה עמדה, לא יודע אם הספריה הזאת חשובה, אבל היא כמעט ולא תופסת מקום, אז שיהיה :))

כנף

New member
נראה לך?

כל בייט ריק חשוב!
לא נראה לי שהספריה הזאת חשובה. אני גיביתי את 2000b שלי, התקנתי אייסי מחדש, והכל נשמר, גם בלי ה- uin. (העיקר שיהיה
) לילה טוב,

fireman

New member
אי סי קיו.....

אינני יודע על מה אחראית הספריה uin שבאי סי קיו, אבל כשאני רציתי לפרמט את המחשב לדוגמא ולשמור על כל תוכן האי סי קיו שלי העתקתי את הספריה newdb שנמצאת בספריית האי סי קיו , למשל c:\program files\icq\newdb לאחר מכן התקנתי את האי סי קיו כרגיל ואף הגדרתי את אותו המספר שהיה לי, ממש ביצעתי לו רישום מחדש על התוכנה שלי. לאחר מכן העתקתי את הספריה newdb שגיביתי אל ספריית האי סי קיו החדש שהתקנתי והעלתי את ה database converter (dbconvert.exe) לאחר שהוא סיים את הפעולה, "תיקון הדאטאבייס, העלתי את האי סי קיו וכל הרשימה הישנה שלי וההיסטוריה שלי נשמרו. כמובן שקבצים אלו יכולים להיות אף גדולים במשקל, במיוחד אם יש לך רשימת אי סי קיו עשירה באנשים ובהיסטוריה שתשמר אף היא בהצלחה

תודה אנשים!!!!!

מה הייתי עושה בלעדיכם... ממש תודה עשיתם לי את היום מחדש, שבוע טוב לכולכם סופר גירל

למעלה