למישהו יש מושג?

Asafpotter

New member
למישהו יש מושג?

למה גיי קיי קראה להארי פוטר (דוקטור סוס סתם... למה היא קראה להארי פוטר הארי פוטר!) וככה גם אם רון והימורני(ואל תתקנו אותי זה מעצבן!!)

PopPy

New member
בלע!!!

שלא תעז לשבש את השמות של הדמויות כי זה ממש מסוכן עם מכורים כבדים, ברור? זה כמו לפגוע בכבוד של הספרים! במיוחד לשבש את השם של הרמיוני! (אגב לא נורא קשה לכתוב רון כמו שצריך, נכון?), סליחה על ההתפרצות הריגשית, אניוואי יש כמה אנשימים מגעילים שטוענים שהיא גנבה את השם ובכלל התיאור של הארי וכמה דברים בסיסיים מאיזה ספר (מפגר ביותר) בשם לארי פוטר, היה אפילו איזה משפט מפגר, אבל רולינג טוענת שהארי פוטר זה היה השם של הבן של השכנים שלה והיא אוהבת את השם הארי ואם היה לה בן היא הייתה קוראת לו בשם הארי... בקשר לרון והרמיוני? הממ הרמיוני זה שם של איזו אלה חכמה במיתולוגיה, בקשר לרון השם המלא הוא רונאלד ובגלל שזה לא שם לא שגרתי נדמה לי שאף אחד אף פעם לא שאל אותה על זה ^-^ |S| פופי |S|

LuNaTiC

New member
בלה!

אף פעם לא קראת על השמות?? פופי זה לא אלייך.. זה אל אסף.. אמ.. פשוט התחשק לי להגיב כאן... ו.. הרמיוני היא הבת של הלנה היפה.. אמ.. משהו כזה...

הבת של הלנה?!

זה לא אמור להיות לוסיה, הנכדה שלה? זה סתם לא קשור פשוט ניר שאל פהאם יש קשר בין הארי פוטר לקטנטנות אז מסתבר שאם הרמיוני היא הבת של הלנה ולוסיה הנכדה שלה אז הרמיוני היא אמא של לוסיה (או הדודה שלה). ודרך אגב זה רעיון מאוד טוב לפאנפיק... s@me @ne

ההסבר הכי נורמלי...

של ג´קר שהיא אמרה פעם וקראתי את זה באיזה אתר-שהיא עשתה לה שם לא-שגרתי כדי שאנשים לא יזדהו עם תדמית החנונית בלה בלה. הארי פוטר-ע"ש חבר ילדות של ג´קר. רון וויזלי-לא שמעת על זה...? המ...ההסבר די ארוך ואין לי כח לכתוב *חיוך מתנצל*. יש את זה כמעט בכל אתר ה"פ... -ליאת-

Witchcraft

New member
אם אני לא טועה אז

הארי זה פשוט השם האהוב על ג´קר, ופוטר היה השם משפחה של שכנים שלהם, והרמיוני זה שם של דמות ממחזה של שייקספיר.

העצלנית

New member
נראה לי שהיא ביססה אותו

על איזה חבר בשם הארי אבל אני כל עייפה שאין לי כוח לחשוב. אז מישהו אחר יענה

S.Riddle

New member
אז אני אסביר...

היה איזה גנרל אחד איפשהו בשם רונאלד וויזלי נראה לי, והוא היה ממש טוב בשחמט. ונדמה לי שהוא מת עי עכבר אחד שעלה על הנברשת ובטעות הפיל אותה על הראש שלו. טראגי הא?

ואני יודעת את הסיפור המלא!

היה גנרל אחד בשם רונאלד וויזל, שהחיילים שלו השתעשעו וצבעו עכברוש אחד בצהוב. העכברוש נמלט, טיפס על הווילון, ובדרך הפיל את הנר (!!!) שהיה בתוך האוהל (!!!) רונאלד הצטיין בשח.

Nagini Potter

New member
ולמקרה שלא זכרתם....

רון ניסה לצבוע את סקאברס (אבוי איזה שם בעייתי לכתיבה....) לצהוב בנסיעה הראשונה להוגוורטס. אם הוא היה מצליח, אולי הוא לא היה איתנו היום.....? חיחי Nagini Potter

למעלה