למישהו יש מושג איפה הטירונות של מודיעין למינהם?
G gegigu New member 6/8/05 #2 זה תלוי חלק מהקורסים(למשל כל מה שקשור לערבית,מודיעין גלוי ועוד) עושים טירונות בבה"ד וחלק אחר(כמו הקורס שלי- מודיעין אלקטרוני, וגם פענוח תצ"א למשל, לא עושים בבה"ד, אלא בבסיסי הטירונות)
זה תלוי חלק מהקורסים(למשל כל מה שקשור לערבית,מודיעין גלוי ועוד) עושים טירונות בבה"ד וחלק אחר(כמו הקורס שלי- מודיעין אלקטרוני, וגם פענוח תצ"א למשל, לא עושים בבה"ד, אלא בבסיסי הטירונות)
R rainbow16 New member 6/8/05 #3 איפה פענוח תצ"א במודיעין עושים? אני תמיד חשבתי שבבה"ד 15... איפה שכנראה הקורס.. ידוע לך משהו על הטירונות?
איפה פענוח תצ"א במודיעין עושים? אני תמיד חשבתי שבבה"ד 15... איפה שכנראה הקורס.. ידוע לך משהו על הטירונות?
G gegigu New member 6/8/05 #4 תשובה: דבר ראשון, אני כרגע נמצא בבה"ד 15 פענוח עשו טירונות יחד איתי(בבסיס זיקים)
D Daphnaliran New member 7/8/05 #7 זיקים זה צמוד לרצועת עזה כמובן בגבול ישראל, מצפון לרצועה.. ליד יד מרדכי, כרמיה.. וכל הקיבוצים שם
H happyphantom New member 7/8/05 #6 לא מדויק חלק מהקורסים שנערכים בבה"ד עושים טירונות בבה"ד. כל השאר - טירונות רגילה בבסיסי הטירונות בארץ (זיקים, ניצנים, מחנה 80)
לא מדויק חלק מהקורסים שנערכים בבה"ד עושים טירונות בבה"ד. כל השאר - טירונות רגילה בבסיסי הטירונות בארץ (זיקים, ניצנים, מחנה 80)