למישהו יש מושג? ? ?

palulit2004

New member
למישהו יש מושג? ? ?

קראתי שכדאי לצרף לקורות החיים מכתב קצר. זה נראה לי פלצני משהו, אבל בכל זאת מה כדאי לכתוב בו?

orom

New member
לדעתי אין למכתב הפתיח לקו"ח

ערך מוסף מאחר ואם קו"ח רלוונטים ומתאימים למשרה קיימת אז יזמנו אותך לראיון ואם לא אז המכתב הפתיח לא ישנה כולם.

ליליות

New member
נימה אישית

לדעתי בפתיח אתה צריך לספר קצת על עצמך, אבל קצת! אולי איזכור של תכונותיך הטובות, סוג העבודה בה אתה מעוניין, אם אתה אקדמאי אז תציין. אם יש לך משהו שלדעתך עשוי לייחד אותך מהשאר, משהו שימשוך את תשומת ליבם- אז זה המקום לציין. לדעתי אין בכך שום דבר פלצני, להיפך זה יתן להם תמונה יותר טובה על הקו"ח השגרתיים והמשעממים. בהצלחה!

31vered

New member
אני בעד מכתב פתיח

אבל באמת נדרש מכתב אכן קצרצר בן 2-3 שורות, שמסב את תשומת הלב לפרטים החשובים בקורות החיים, למשל אצלי, אצל קורא לא מיומן קורות החיים שלי נראים כקופצים מתחום לתחום, מה שלא בהכרח נכון. אני נוהגת לציין בדף המקדים את המסגרת הכללית של כל אלו, ואף דואגת להפוך זאת ליתרון של ראיה מקפת על התחום / השוק. הנה דוגמא נחמדה וקצת אחרת- אתמול הפנתי קורות חיים לחברה שעבדתי בה לפני 8 שנים כעבודה זמנית וזוטרה, פניתי למשרת מנהלת מכירות אזורית. (בקורות החיים שלי, יש נסיון מסויים במכירות אך אינו בולט במיוחד. תפקידי האחרון היה ניהול משרד). כתבתי בדף המקדים שאני מכירה אותם גם כעובדת לשיעבר וגם כלקוחה, כתבתי שאני מאמינה בשיטה שלהם ואף הפנתי אליהם מספר לקוחות לאורך השנים. היום קיבלתי זימון לראיון, לדעתי, במקרה זה המכתב המקדים עשה את שלו הרבה יותר מקורות החיים אם היו נשלחים לבדם...

למעלה