למישהו יש מושג

Weird Eyal

New member
למישהו יש מושג

למה ביטלו את עיר הנוער??????????????.... זה היה כל כך כייף!!!!!!!!!

MAX D

New member
אייל בוקר טוב

טוב שניזכרת באמת בעיר הנוער 6 שנים אחרי שסגרו את השערים. הסיבה לכך היא מחסור בכסף או יותר נכון ראשי מועצת הנוער בעיריה העדיפו לוותר על עיר הנוער כדי לא להתווכח על זה. סתם חוסר איכפתיות וחוסר מוטיבציה להנעים את הזמן לנוער.

Weird Eyal

New member
שאלתי את זה גם

באי מייל לעריית חיפה שמע אני יודע שעברו 6 שנים פשוט לאט לאט התחלתי לשים לב שזה אכן נעלם אז נכון יש את אירועי הקיץ בחוף אבל עיר הנוער זה היה משהו מיוחד שחבל שביטלו..... בעניין הכספים אני שמעתי שעריית חיפה זאת הערייה היחידה מבין הערים הגדולות שלא רק שאין לה גרעון אלא שיש עודף אז מה העניין?

MAX D

New member
הבעיה היחידה

היא שלמועצת הנוער העירונית לפני 6 שנים לא היה איכפת, ועד עכשיו אף אחד לא העלה בדעתו להילחם על זה. נ.ב. אם רק עכשיו שמת לב אז הפלורסנט בחדר שלי נדלק מהר יותר.

Weird Eyal

New member
לא עכשיו רק שמתי לב פשוט

לא ייחסתי לזה חשיבות כל השנים..... עכשיו פתאום התחשק לי עיר הנוער ואני יודע כבר הרבה זמן שזה בוטל אבל עכשיו החלטתי לשאול או משהו כזה........ פעם אחרונה שהיה עיר הנוער היה ב97 ואני הייתי מאבטח של האומנים מטעם המשמר אזרחי... ישבתי עם כולם בכייף

baby love1

New member
על אני כבר אענה../images/Emo13.gif

ביינתיים אחלה חיפה סבבה יש לי עבודה במסעדה סינית איטלקית בקטע של לקחת הזמנות טייק אוואי ומשלוחים (אין שם מקומות ישיבה אז מצלצלים ואני עונה
) וזהו הכל טוב קר כאן וגשום ואני גונבת לאייל את השמיכה בלילה אבל לא בכוונה
אז סבבה רינה (אני
) מתאקלמת מצויין ודוגרי זה נושא חשוב העניין של עיר הנוער מתאים לי הופעות בחינם ככה לקראת שנת הלימודים

בל בל

New member
רינו'ש!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

מה שלומך בובה? אני שמחה לשמוע שאת מתאקלמת מצוין, אבל יש לי שאלה שאלתית חשובה מאוד- מתי רואים אותך???

Weird Eyal

New member
בלבולה!

היי זה שוב אייל שמעי .......לא יודע מתי רואים את האוצר שלי....... אין מושג

בל בל

New member
אבל איילי..............

אני רוצה לראות את האוצר שלך כבר ,אז תגיד לה מתישהו שנפגש, טוב?

Weird Eyal

New member
אמסור לה../images/Emo13.gif ד"א

זאת התשובה ששלחו לי מהערייה: אירועי עיר הנוער לא יתקימו השנה מסיבות תקציביות אנו מקווים כי ניתן יהיה בעתיד לחדש מפעל זה לרווחת הנוער. בברכה היחידה לפניות הצבור סעמק עם הערייה הזאת!

tankgirl21

New member
אני שמייחה שאת (רינה)

מתאקלמת מצויית בחיפה (זה יותר טוב ממני שעדיין לא הצלחתי להתאקלם). ובקשר לשאלת עיר הנוער אני די מהחסידים של עיר הנוער, ודי התאכזבתי כשביטלו אותה. זה בוודאי שלא מפתיע שכבר לא מקיימים את היומיים שלושה, שאמורים לתת פורקן אחרון לפני תחילת שנת לימודים חדשה.

למעלה