למישהו יש מושג

o R it

New member
תלמדי לשרשר...../images/Emo13.gif

שרשרת את התגובה שלך למקום הלא נכון..התכוונת להגיב להילה13 היחידה נכון?

מור8718

New member
לא רוצה לשרשר באמצע רוצה לשרשר לאחרונה

מי שרואה את זה קשור שיתייחס לבד מי שלא שיתעלם תפסיקו להיות ילדים קטנים "תלמדי לשרשר" ככה אני רוצה בסוף!

o R it

New member
מה זה ככה את רוצה?!את נמצאת בפורום ותשרשרי

לפי חוקי הפורום! את לא יכולה לעשות מה שבא לך בגלל ש"ככה את רוצה" אנשים פה לא אמורים לנחש למי את מגיבה..תשרשרי את ההודעה שלך לאותה הודעה שאת רוצה להגיב עליה... ואם כבר את אל תיהיי ילדה קטנה...תעשי לי טובה,מה זה השטויות האלה?!את רוצה בסוף..אין דבר זה??

מור8718

New member
הגיע הזמן שתלמדי לאבחן מה קשור אליך ומה לא

מי שקשור אליו שיקרא מי שלא אז לא תזרמי קצת ותפסיקי להיות כבדה אז הגבתי בסוף ,באמצע בלי קשר החיים לא מסובכים את סתם עושה אותם כאלה ביג דיל! העיקר שהבנת לא הבנת?! תעברי הלאה, לא שווה לסבך את העולם בשביל זה נ.ב. החוקים לא נוקשים לגבי איפה , מתי כמה ולמה שכל אחד יעשה מה שהוא חושב שהכי נכון.... תפסיקי לחפש בציציות שחררי כבר! כולה פורום כולה פורום!

Elsewhere

New member
אבל זה נכון.

אמנם אכיפת החוקים איננה נוקשה ואף אחד לא מת משרשור לא נכון, אבל בכל זאת: שרשור נכון מביא לקריאה נוחה יותר של הפורום, זה גורם לסדר בפורום ומסייע לנהל דיון מרוכז בנושא כלשהו. האין כך? :)

מור8718

New member
אני מצטערת אנשים יקח לי זמן להתרגל אני ישתדל

אבל אני באה מנענע ושם אי אפשר לשרשר בדיוק להודעה שאתה רוצה כי אם זה לא חדש אז זה לא משייך את עצמו וכו' וכו' אז אני רגילה מראש להגיב בסוף כי שם זה גם ככה לא מסתדר אז אני מצטערת מראש אני ישתדל יקח לי אולי קצת זמן אבל בינתיים אני לא חושבת שצריך לעשות מזה עיניין... יהיה בסדר ובקשר לנוחות אני חושבת שאם מישהו מגיב באמצע אז אולי לפעמים זה מתפספס אבל שיהיה אם ככה זה עובד פה

o R it

New member
בואי נגיד שאני לא כבדה...

ואני גם מסבכת את החיים..כולה הערתי לך בפעם הראשונה בנחמדות...בשביל שתשימי לב לאיך שהדברים מתנהלים בפורום.. לא באתי לתקוף ולא שומדבר..אבל דיי החזרתי לך באותו מטבע אחרי התגובה שלך.. ויכולת להגיד שאת רגילה לנענע ולכן זה ככה ולא כי בא לך..
בכל מקרה מצטערת...=]

o R it

New member
אגב...לא לרשום ספוילרים בנושא של ההודעה..

וגם לא לשכוח לסמן בספוילר כשצריך... למשל ההודעה הזאת ששלחת יש בא סוג של ספוילר של העונה החמישית בנושא...=] המשך יומטוב!

מור8718

New member
../images/Emo58.gif אני חושבת אחרת

איפשהו קראתי שהוא עשוי כן לחזור לקצת אני לא יודעת עד כמה זה אמיתי אבל המון דמויות חוזרות כמו מיליסנט למשל , ואמא של ברוק וכו' וכו'

למעלה