למישהו יש מושג

לים4

New member
למישהו יש מושג

לאן נעלמו האמהות של לוקאס ונייתן??? הן יחזרו מתישהו?? ואבא של פייטון,מה נהיה איתו?הוא יחזור?? ואני היחידה פה שרוצה לראות את לוקאס סוגר ת'סדרה עם ברוק? היא פי אלף יותר שוה מכל הבחינות מפייטון המעצבנת!!! ומי מת בסוף?,אני במתח מטורףףף

AllenIverson

New member
חחחחחח כנסי

אממ לפי מה שאני יודע וזוכר קרן אמא של לוקאס בניו זילנד [?] או משהו בסגנון עם אנדי. והאחות החדשה של לוקאס הילדה שלה ושל קית' לילי. לגבי דב אמא של ניית'ן אין לי מושג... גם לגבי אבא של פייטון. ותאמיני לי שגם אני רוצה את ברוקאס חזרה... וברור שהיא הרבה יותר שווה מפייטון!!!

לים4

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

סוף סוף! לפחות אני לא היחידה שלא סובלת אותה!
שונאת איך שהיא תמיד משחקת ת'מסכנה ולוקאס פשוט ח-י-י-ב להציל את העלמה במצוקה על חשבון החברה שלו שבד"כ היתה ברוק
פליז פליז פליז שיחזרו!

פייטי

New member
בגלל זה בסוף העונה הוא יציע לה להתחתן

בלאס וגאס אחרי שהחתונה עם לינדזי התבטלה פיטון ולוקס יתחתנו.ברוק תחזיר את התינוקת.

לים4

New member
לגבי אנדי

זה לא המרצה/אקס שלה? למה הם נפרדו באמת יש למישהו מושג?

Elsewhere

New member
אם אני זוכר נכון,

בסוף עונה 2 אנדי היה צריך לחזור לניו זילנד לטפל באמא שלו או משהו, וקרן לא באה איתו. נו, שקר כלשהו.

../images/Emo58.gifתשובבה ...

אמא של לוקאס הלכה עם אנדי ולילי [הבת של קרן וקית' ] ... (אנדי והיא חזרו והם חיים בתוך סירה או משהו כזה ... אמא של נייתן תחזור בסווף העונה החמישית ותעזור לנייתן ודב ... עם אבא של פייטון אין לי מווושג !! ואני מתה על ברוווק אבל אני לא רוצה שהיא תהיה עם לוקאסס ! כי לוקקאס ממעצבןןן !! הוא צריך להיות עם פייטון שגם היא די מעצבנת ! ברוווווק צריכה להיות עם צ'יייס !! כ"כ חמוווד הלוואי שהם יהיו ביחחד ! **לא לשכוח לשים ספויילר !

פייטי

New member
דן ידרס כנראה שלא למוות ודב תשכב עם העוזר מאמ

ן של הרייבנס , החבר של לוקס...

WatchMeWatchYou

New member
אבל למה לכתוב ספויילרים בנושא???

לא כולם פה ראו את הפרקים האלו, וחלק לא ממש רוצים לדעת ספויילרים..

Miss Ocean

New member
../images/Emo207.gifמישהו יודע אם ג'ייק חוזר?

אני מתה לראות אותו שוב בסדרה...

מור8718

New member
לא עניתי לך!

אם את שמה לב שהשאלה שלך אחרת וקיבלת תשובה אחרת סימן שזה לא קשור אליך תלמדו לאבחן!

למעלה