למישהו יש מושג כמה אשלם במכס על חבילה הכוללת כחמישה זוגות נעליים פלוס ארבע-חמש חולצות...?
G galavr New member 29/9/07 #1 למישהו יש מושג כמה אשלם במכס על חבילה הכוללת כחמישה זוגות נעליים פלוס ארבע-חמש חולצות...?
T tokit New member 30/9/07 #2 השאלה אם בכלל יעצרו את זה במכס והסכום תלוי בערך הנעליים והחולצות. בוא נגיד, שאם אלו היו נעליים שלי, היית משלם הרבה מאוד . בכל מקרה, באתר המכס יש נתונים מדוייקים על אחוזי המכס על המוצרים שציינת.
השאלה אם בכלל יעצרו את זה במכס והסכום תלוי בערך הנעליים והחולצות. בוא נגיד, שאם אלו היו נעליים שלי, היית משלם הרבה מאוד . בכל מקרה, באתר המכס יש נתונים מדוייקים על אחוזי המכס על המוצרים שציינת.
G galavr New member 30/9/07 #3 תודה! שאלה נוספת אני צריך רשיונות יבוא מסכום מסויים ואילך, או משהו דומה? או יכול פשוט לטעון תמיד לשימוש אישי?
תודה! שאלה נוספת אני צריך רשיונות יבוא מסכום מסויים ואילך, או משהו דומה? או יכול פשוט לטעון תמיד לשימוש אישי?
ת תמכור תמכור New member 30/9/07 #4 אתה יכול לטעון שזה לשימוש אישי כאשר זה הגיוני, ולא צריך רשיונות יבוא...
G galavr New member 1/10/07 #5 תודה! שאלה אחרונה... כדי לשלם על מכס, אני מוכרח לשלם במקום, או שיש אפשרות להעביר להם את המס מבלי לטייל אצלם?
תודה! שאלה אחרונה... כדי לשלם על מכס, אני מוכרח לשלם במקום, או שיש אפשרות להעביר להם את המס מבלי לטייל אצלם?