למישהו יש מושג?

אסף ו

New member
למישהו יש מושג?

אם הפוטבה SKY SPORT 6A (לא 6XA אלא 6A) כולל מיקס ELEVONS?? אני יודע שיש שם FLAPERONS אבל לפי מיטב הבנתי FLAPERONS ו ELEVONS זה אותו דבר לא?? (לפחות מעשית התזוזה בשני המיקסים היא אותו מיקס בין המאזנות להגה גובה לא??) תודה אסף

גיא1234

New member
לא

FLAPERONS זה מיקס בשביל שני סרוואים למאזנות, והוא עושה מיקס בין הערוץ של המאזנות לערוץ AUX שאליו אתה מחבר עוד סרוו. ELEVONS זה מיקס בשביל דלתא או וי טייל, שעושה מיקס בין המאזנות להגה גובה. בברכה גיא ארושס

אסף ו

New member
אז שאלה קטנה בנושא

אתה אומר ש FLAPERON לא עושה את אותה פעולה כמו ELEVON אבל (ויכול להיות שאני טועה) : יש לי שלט SKYSPORT 6A ויש בו FLAPERONS עכשיו: כשאני משתמש בשתי מאזנות ומפעיל את המיקס הזה הוא פועל (לפי מה שנאי יודע) כמו שהמיקס ELVEONS אמור לפעול, ז"א כאשר אני מושך סטיק אז ההגה גובה עולה אבל יחד איתו עולות גם שתי המאזנות ביחד (בכנף דלתא זה יתפקד בתור הגה גובה) וכשאני מושך סטיק מאזנות ימינה או שמאלה הן מתפקדות כמו מאזנות רגילות. בדיעבד הרי מיקס FLAPRONS אמור להפעיל את המאזנות כמו מדפים לפי הבנתי וזאת בעצם אותה הפעולה של שימוש במאזנות לצורך ניהוג שמחליף הגה גובה לא?

לא בדיוק

הFLAPERONS פועלים עם מאזנות ומדפים ולא מאזנות והגה גובה. אם תשתמש בFLAPERONS, תצטרך להוסיף MIX מההגה גובה למדפים או להטיס בעזרת כפתור המדפים (די קשה בנחיתה).

למעלה