למישהו יש מושג ?

Asafpotter

New member
למישהו יש מושג ? ../images/Emo32.gif

למה להארי פוטר אין אף חבר מוגל, מהתקופה שהוא למד בבית ספר רגיל??

PopPy

New member
אף פעם לא מוזכר שלא היו לה חברים,

זה כמו שכמעט ולא מוזכר כלום על הורים שלה, או על איפה היא גרה לפני הוגוורטס ועוד. אבל בעצם - חברה הכי טובה של הרמי היא ג´נט!
|S| פופי |S|

PopPy

New member
אולי כי..........................

כולם פחדו מהחבורה של דאדלי, ואף אחד לא רצה להתעסק איתם, והם לא רצו שלהארי יהיו חברים.. כלומר דאדלי לא רצה והשפוטים שלו איתו.. זה מוזכר בספר. |S| פופי |S|

לפי דעתי..

הכל בגלל דאדלי וחבורת הבריונים שלו!
ואולי גם בגלל איך שהארי היה נראה.. אתם מכירים ילדים, הם לא יתקרבו לילד שנראה קצת "מוזנח".. וחוצמזה נראה לי שהארי הוא קצת ביישן, או.. אולי נראה לא חברותי מבחוץ..

אולי.... ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif

אולי בגלל שכל המוגלגים חשבו שהוא חנון, כלומר, הייתה רואה ילד עם משקפיים שבורים שמודבקים עם נייר הדבקה, ושכל הזמן חבורה של ילדים מריבצה לו, ו.... אמ.... עם שער פרוע מאוד שאף פעם לא גוזרים אותו (יותר נכון גוזרים אבל הוא חוזר לקדמותו אחרי לילה) קיצר, יכול להיות שהיו לו כמה חברים אבל חברים חנונים כאלה כמו החברים של סטיב באריזה משפחתית מה"מועדון שח" ובלה בלה בלה TaLi

Asafpotter

New member
לא חושב זה נראה יותר מידי קלאסי...

לספרים של הארי פוטר

Ms. Potter

New member
!!!

*סוקלת בטירוף את וויזלי גירל* הא כן ? נא לא לדבר על חנונים ! כבעלת משקפיים אני נחשבת (ואני לא!) לחנונית, אר, אבל יש לי חברים שהם לא עונים על ההגדרה של מועדון שח וסטאף... נא לא להכליל, ואני מבקשת ! מי שייעז להכליל יטופל על ידי! *בולעת כדור הרגעה*... לימור.

S.Riddle

New member
welcome to the club honey!

למקרה שלא הבנת, לרובינו יש פה משקפיים (ולא, דניאל, אתה לא צריך להגיב גם על זה, כולנו כבר יודעים מה תגיד....)

Ms. Potter

New member
Welcome ?!

10x anyway- but I´m not new. מישהו יודע מתי מעדכנים את רשימת התלמידים ב HOL ? לימור.

למעלה