למישהו יש מושג איך איך מעבירים שירים מסוג קובץ Winamo media file לסוג קובץ mp3 ?
ח חי Aל פZiה New member 28/5/07 #1 למישהו יש מושג איך איך מעבירים שירים מסוג קובץ Winamo media file לסוג קובץ mp3 ?
ה האחת והיחידה כאן New member 28/5/07 #2 אתה לוחץ על מאפיינים וכותב תשם של השיר וסיומת ככה >> ליבך ששיקר - עופר רז.mp3 :]
ח חי Aל פZiה New member 28/5/07 #3 לא עוזר אני אסביר לך,אני רוצה להעביר דרך כבל USB שירים לפלאפון..והפלאפון קולט רק שירים של mp3,ניסיתי איך שאמרת זה גם לא מעביר...יש לך אולי דרך אחרת..? אם לא,אז תודה בכל מקרה..
לא עוזר אני אסביר לך,אני רוצה להעביר דרך כבל USB שירים לפלאפון..והפלאפון קולט רק שירים של mp3,ניסיתי איך שאמרת זה גם לא מעביר...יש לך אולי דרך אחרת..? אם לא,אז תודה בכל מקרה..
ה האחת והיחידה כאן New member 28/5/07 #4 נו אז מה הבעיה ?? תעשה אתזה, תבדוק אם השיר עובד.. אם השיר עובד אז הבעיה היא אחרת !
א אני אנצח את המחלה New member 28/5/07 #5 כן תוריד תוכנה בשם cdex אני מעבירה ממנה את כל השירים בדיסקים הרגילים ל ,p3 תוכנה מעולה וקלה לעבודה בהצלחה ויום טוב
כן תוריד תוכנה בשם cdex אני מעבירה ממנה את כל השירים בדיסקים הרגילים ל ,p3 תוכנה מעולה וקלה לעבודה בהצלחה ויום טוב