למישהו יש לינק

Marks103

New member
למישהו יש לינק

לאתר שמסביר איך לקפל מנייר את העגור (הציפור הזו) שסקופילד מכין? תודה רבה.

Gilliana

New member
שיהיו בריאים ב-YES ../images/Emo9.gif

רק כדי לסדר את האוזן (והעין) מצורפות תמונות של שתי הציפורים כדי שלא תהיינה אי הבנות...

Gilliana

New member
ובאיזו מילה הם השתמשו?

את זה אני כבר באמת לא זוכרת - כך שאני לא יודעת שלי מי הטעות: של המתרגם או של התסריטאי, אבל ברור שיש כאן טעות.

גצית 16

New member
כן גם התמונה שיש שם זה..

בכלל לא נראה כמו מה שיש בסדרה

Gilliana

New member
אז זו שגיאה של התסריטאי

משום שבמקור (אוריגמי) מדובר בברבור ולא בעגור אבל חבל על הוויכוח, ברבור, עגור... העיקר שיש את ההוראות איך עושים.

לילי 22

New member
זה לא ויכוח

מהסיבה הפשוטה שלפי פרק הפלאשבקים (או פרק אחרי?) לינק אומר שהעגור הוא סימבולי להגנה ושמירה (או משהו בסגנון) ולכן הדגש פה הוא לא על ברבור האוריגמי המסורתי היפני, אלא על העגור עם הסימבוליות והסיפור שהוא מייצג.

Gilliana

New member
אז חבל ש...

... לא לימדו את מייקל לקפל את האוריגמי הנכון, כי עגור נראה כך. ומכיוון שהשאלה המקורית שפתחה את השרשור היתה מהן הוראות לקיפול האוריגמי שמייקל עושה - הרי שהתשובה היא ברבור ולא עגור, והעובדה שיוצרי הסדרה בלבלו בין השניים היא כבר עניין אחר.

ככה הוא גם נראה בסדרה...

פשוט הוא היה מעוך כזה, כי אני זוכרת שמייקל הוציא אותו מתחת לספרים במגירה... והוא גם היה ישן... אבל הכנפיים שלו היו סגורות למעלה בצורה כזאת... http://img423.imageshack.us/img423/2808/unnamed1uf.png בקיצור, אף אחת לא התבלבל בכלום - הם אמרו בסדרה CRANE (עגור), ומה שמייקל החזיק היה עגור...

Gilliana

New member
זה SCREENCAP של...

... מה שמייקל החזיק. תסכימי איתי שזה אפילו לא דומה לקיפול של העגור.

למעלה