למישהו יש חידות??

נ ו ם

New member
למישהו יש חידות??

אני צריכה חידות בשביל משהו שאני מכינה, לא בשביל ילדים קטנים אלא תיכון כזה. יותר בכיוון של מחשבה פחות ידע כללי אבל כל דבר יתקבל בברכה... אז אם למישהו יש איזה רעיון לחידה או אתר אז תכתבו לי בבקשה
תודה מראש,

fate spinner

New member
כל מיני חידות מעצבנות כאלה.:

אלה מן חידות מעצבנות כאלה ששואלים בכל מקוםץ את מוזמנת לבחור את מה שמתאים לך 1) השנייה למלך בלעדי היא מכה היא מופיעה פעמיים בלילה וביום אין אף אחת תשובה: האות ל' 2) אני מחפש אחר מינים חדשים: תשובה: טרזן (תר זן) 3) פרא שאינו יודע לקרוא תשוב: ברברור (בר בור) 4) איש אחד שחולה במחלה סופנית הפיל את ארבעה כדורים משני סוגים (שניים מכל סוג) על הריצפה והם התערבבו. האיש חייב לקחת כדור אד מכל סוג כל יום וא9ם הוא יעשה אחרת הוא ימות. הכדורים זהים בדיוק (צבע, ריח טעם וכו') איך הצליח האיש בכל זאת לקחת את המינון המתאים? תשובה: הוא חצה את כל הכדורים לחצי ולקח חצי מכל אחד כל יום.

spraizler

New member
אתה לחידות מקצועיות

בכל מני רמות http://alefefes.macam.ac.il/riddles/home.asp?koshi=etzba&miun=1

NKstuff

New member
עוד כמה

אמא ומשה ירדו לים, משה כהרגלו התחיל לעשות ערימות. למשה היו 5 וחצי ערימות חול מימינו, ו7 ורבע ערימות חול משמאלו. כמה ערימות יהיו לו כשיחבר אותן? (תשובה - ערימה אחת!)

fleaboy

New member
אם תיקח מיליון בורות ותשים את כולם

אז יצא לך בעצם בור אחד ענק

חידות:]

1. עשר ועוד עשר זה לא עשרים, ואם תוסיפו 50 תקבלו 11... 2. ישלך עשרה שקים שבכל אחד יש עשרה מטבעות. שק אחד עם מטבעות מזוייפים. מטבע אמיתי שוקל 10 גרמים, מטבע מזוייף שוקל 9 גרמים. ישלך שקילה אחת. איך תדעי איזה מהשקים הוא השק עם המטבעות המזוייפים?? תחשבו על החידות קצת... אם אתם יודעים אז אל תגידו את התשובה!!!!!!! ונעם - אני אגיד לך את התשובה בפרטי [אם את צריכה אתזה דחוף.] כדי שיהיה כאן קצת אתגר:] אוהבתותך

ophelia123

New member
כמובן:)

רק חידה אחת אבל אהבתי אותה.. איש אחד לקח שלושה אנשים ושם אותם בשלוש פינות של חדר. לאיש יש חמישה כובעים- שניים לבנים ושלושה אדומים. האיש נתן לכל אחד כובע. שניים קיבלו בצבע אדום ואחד בצבע לבן. האיש אמר להם שמי שיגלה איזה צבע של כובע יש לו יזכה במיליון דולר. לאחר שהסתכל טוב טוב, אחד מהאנשים עם הכובעים האדומים צועק- "יש לי כובע אדום"! השאלה היא-- איך הוא ידע איזה כובע יש לו? תנסו לחשוב.. אם את צריכה את התשובות מהר תגידי! שתהיה לכולם שנה טובה יותר

S a l i t

New member
מה? לא הבנתי את הבעיה.

אם הוא נתן לשניים אדומים ואחד לבן אז כשכל אחד מהם יסתכל על השני הוא יוכל לדעת איזה צבע יש לו נגיד אחד מהם היה רואה שלשניים האחרים יש אדום - הוא היה יודעת שיש לו לבן.. לא?

אבל היו 3 אדומים ו2 לבנים.

והוא נתן 2 אדומים ואחד לבן. משמע 1 אדום ו1 לבן נשארו אצלו. חוצמזה שהם לא ידעו איזה כובעים ישלהם... הם לא ראו אותם. וניסיון לתשובה - הסיכוי שיהיה לו כובע אדום היה גבוה יותר מהסיכוי ללבן כי היה רק אחד לבן ושניים אדומים. או שהשאר פשוט היו עוורי צבעים והוא לא?

למעלה