למישהו יש חומר

offsini

New member
למישהו יש חומר עדכני בתורה ומדע - סמסטר ב?

מבחנים וסיכומים יתקבלו בברכה. תודה.

a z o r a

New member
חומר בכלכלה וביטוח / אירגון תעשייתי (שילוני)

שלום לכולם, בדיוק כמו הכותרת, למישהו אולי יש חומר בכלכלה וביטוח / אירגון תעשייתי? אם כן אשמח לדעת - [email protected]

IUB

New member
חומר במצוות בין אדם לחבירו - גלינסקי???

zarkawi

New member
דפי, שמת לב שאת מבקשת חומר בכל קורס אפשרי ?

אני שואל ברצינות, לא נראה לך שזו קצת חוצפה להתנהג ככה ? כאילו מה נראה לך שבאמת יקרה, את כל השנה לא תהיי באוניברסיטה, ורק בשבוע האחרון תתחילי לבקש לצלם מכולם בכל קורס שהיה לך ? שמעי, אם זאת הדרך שלך לחיות אז לדעתי כדאי לך לשנות אותה ומהר.

assaf2312

New member
וואו!

לא מאמין שנשארו עוד דעות כאלה אצל אנשים, פשוט נורא... דפי, יישר כח, ככה לומדים!

דפי ר

New member
איזה כיף לי :) באמת תודה.. ו..

לרגע חשבתי שכולם באמת נדפקו וחושבים ככה. גם לא מכירים אותי בכלל וגם מרשים לעצמם לבקר אותי על צורת הלמידה שלי. ולמה זה מעניין מישהו אם אני הולכת או לא הולכת לשעורים? וכאילו שרק אני ככה, ממש לא. וזה לא כזה פשוט ללמוד כמו שאני בחרתי אבל נו טוב.. ועובדה שלא מזיז לי מה אנשים חושבים כי מזמן הייתי יכולה לשנות את השם בפורום שיהיה בהצלחה לכוווולם גם לקנאי ממקודם. :) דפי

דפי , אנחנו איתך !! :):):)

תלמדי איך שבא לך ללמוד ושכל העולם יקפוץ על רגל אחת !!!!!!!! את לא חייבת לאף אחד דין וחשבון !!! במהלך כל התואר, עשרות סטודנטים הביאו לי לצלם את הסיכומים שלהם כי הם אנשים טובים ולא היה אכפת להם אם אני כותב בהרצאות או לא !! תתמקדו בחיים שלכם , מה זה משנה מה עושים האחרים , הא ? :)

tiger2131

New member
סתם אפס...........

מה כואב לך שהיא מצלמת ומצליחה אתה בכלל לא מכיר אותה, תתעסק בעניינים שלך ואם אתה לא רוצה להביא לה לא צריך, יש מספיק אנשים נחמדים שישמחו לעזור לה.

zarkawi

New member
יא מעפן, הבאתי לה לצלם סמסטר שלם בשנה א'

ואני יודע שהיא לא באה כי לא בזין שלה. שמע, שלא תבין אותי לא נכון, זה לא שאכפת לי או משהו, מצידי שתבקר באוניברסיטה רק בזמן מבחנים (כמו שהיא באמת עושה) , אני רק אומר לטובתה (למרות שזה כבר מאוחר לדעתי) שהעובדה שהיא שמה זין כל כך גדול על הלימודים בסופו של דבר יכשיל אותה, וואלה - לא בא לי להביא לה את החומר שלי. שמע, בסמסטר א' נתתי לה לצלם כמעט את כל החומר של כל קורס שהיה לנו (בשנה ראשונה הכוונה), ויש לא מעט אחרים שאני נותן להם, אבל יש גבול מסויים שעד אליו אפשר להיות סבבה עם אחרים. גם אני מצלם לא מעט מאנשים, אבל אני גם מגיע לרוב המוחלט של השיעורים ומצלם רק בשביל בקרה ואף פעם לא חשבתי לצלם ממישהו מבלי לבוא לאף שיעור כי זה קצת מגעיל בתכל'ס שהוא יושב בכיתה במקומך ואתה בסוף צריך להביא לו לצלם, זה לא שעולה לי כסף אבל זה מסריח לעשות דבר כזה. קח דוגמא, איזו טינופת אחת שנמצאת איתי בשיעור יהדות ישבה כל השנה וזיינה את השכל בקול חזק ושמה פס על כולנו, שבוע אחרון היא באה אלי ומבקשת לצלם הכל, אז ואללה אחי תבין אותי שלא בא לי לעזור לאנשים כאלה וזה מקובל לחלוטין.

../images/Emo5.gif זרקאווי , הכל בסדר ?!

מה ניסגר איתך ?! איך אתה יודע שדפי לא באה לאוני' כי " שמה זין " לדברייך !? אולי היא לא יכולה להגיע מסיבות שונות שהיא לא חייבת לפרטן לאף אחד ?!?! ואתה יודע מה...גם אם היא " שמה זין " , בוא נזרום איתך , מה זה משנה לך !?!? אתה תצליח לישון בלילה אם תדע שהיא אכן מגיעה לכל השיעורים באוניברסיטה ?!

יש משהו בדבריך, אבל...

מי שרוצה ללמוד ככה זכותו, וזכות מי שרוצה להביא לו חומר להביא לו. כמובן שגם ההיפך - זו זכותך לא להביא לה חומר, אבל נראה לי שאתה מנסה לשדל אחרים לא להביא לה. מי שרוצה שיעשה מה שטוב לו. אני אפילו הייתי יותר מתרעם על המקרה שאתה סיפרת - על מישהו שכן נמצא בשיעורים, מפריע כל הזמן, ואז מבקש ממישהו לצלם הכל. עדיף כבר שאותו אדם לא יגיע לשיעורים ויצלם.

tiger2131

New member
עם כל הכבוד........

אני לא מבין למה אתה מתרגש ממנה מקסימום אל תביא לה את החומר שלך, היא תמצא מישהו אחר, דבר נוסף מה שלדעתי באמת מרגיז אותך שאתה מרגיש שהיא ניצלה אותך, שעשית את כל העבודה השחורה והיא לא, אתה מרגיש פרייאר ויש משהו בדבריך.(לפחות הייתה עושה לך טובה) ... למדת לקח דפדף הלאה...שתחפש קורבן אחר לפי דבריך. המשך יום נעים

דפי ר

New member
אף אחד!!! לא "הביא לי לצלם סמסטר שלם"!!!!!!!!

חצוף! ממש פתטי :) אין לי מושג מי אתה וזה גם לא מעניין אותי אבל אף אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא הביא לי לצלם "סמסטר שלם" ובטח לא בשנה א, כי הייתי בשעורים בשנה א (לא בכולם כמובן) אז בוא נדייק אני אסכם לבינתיים ואגיד.. לא רוצה להביא לצלם? לא צריך זה מאוד פשוט רק אל תגדיר אותי ואל תסיק מסקנות אם אתה לא מכיר אותי ואל תנסה לשכנע אנשים אחרים להתנהג אלי בצורה שאתה בוחר לילה נפלא.. :) דפי

למעלה