למישהו יש הרפתקאות?

Noodlephilia

New member
למישהו יש הרפתקאות?

שהוא עשה או יודע איפה אפשר להוריד או לקנות הרפתקאות מוכנות או חצי מוכנות ל- D&D או AD&D?

Deathatred

New member
תכתוב לבד... זה כל הכיף

חוץ מזה, תמיד אפשר להוריד הרפתקאות מהאתר של demons.

המלצה ושאלה

לבעלי המחסום היצירתי מומלץ מאד לעיין במשימות מוכנות באינטרנט.. אבל לא להריץ אותן.. להתבסס עליהן.. לפתח אותן.. להשתמש בהן ביחד עם המגע האישי.. לרוב זה משפר את המשימה וגם שובר את המחסומים היצירתיים.. לפחות אצלי ולשאלה.. מי גנב למי את החתימה.. אתה לסניפט או להפך ?

Noodlephilia

New member
שתי שאלות:

1) איפה אפשר להוריד הרפתקאות? אפילו רק בשביל השראה? 2) לא גנבתי לאף אחד את החתימה. מי זה סניפט? ומה החתימה שלו? ואיפה אפשר למצוא אותו?

סניפט ? אתה לא יודע מי זה סניפט ???

בוש והיכלם אדוני ! סניפט הוא אחד מאבירי הפורום.. (האנשים ששמם מופיע באדום) ויש לכם אותה החתימה.. להוריד הרפתקאות ? אין לי מושג.. אבל גלוש קצת יש כאלה שכתובות באינטרנט.. באתר של טיאסאר (קישור בטאגליינס) יש איזה עשרים.. באנגלית..

Noodlephilia

New member
סליחה שאני לא יודע מי זה סניפט

אני חדש פה ולא ממש מכיר מישהו\י בכל מקרה תודה על הלינק וד"א החתימה היא משפט מתוך שיר של נירוונה לדעתי אחד המשפטים היותר חזקים שלהם כנראה שלי ולסניפט יש ראש דומה

זה דורש

קצת סבלנות וכל מה שאתה צריך לרשום בחיפוש זה D&D או שמות של הרפתקאות שאתה יודע שקימות או שמות של עולמות כמו DRAGONLANCE וכו'. יש גם באתר של WIZARDS OF THE COUST WWW.WIZARDS.COM

למעלה