למישהו יש הצעות

למישהו יש הצעות

מה לעשות לפני הבחינה דברים חשובים.. על מה לחזור... מה לשכוח.. אני אשמח לשמוע בכל מקרה הצלחה ענקית לכולם\

RVD18

New member
יום לפני

להכין בבוקר כל מה שצריך- תעודת זהות, הזמנה, סטופר, עפרונות. ואז להתפנק ולא לחשוב על פסיכומטרי

RVD18

New member
הזכרת לי אחת שהייתה איתי בקורס

אמצע הסימולציה פתחה חטיפים, שוקולדים קליק
אני יותר מדי מרוכז במבחן בשביל לאכול. אבל נביא איזה שוקולד ככה שיהיה.

RVD18

New member
../images/Emo6.gif

רק שלא יישב לידי איזה טיפוס, רק זה חסר...המדריך כבר הזהיר אותנו חחחח......

harbor

New member
המלצה שלי לאוכל בעת המבחן

זה בננה או פירות יבשים, אחרי כל פרק 2 ביסים של בננה- מסדר אותך

harbor

New member
לדעתי עכשיו יש בננות בשווקים

ממש עכשיו מתחילה העונה שלהן

harbor

New member
ממ

יום לפני הבחינה אני לא ממליץ לעסוק בפסיכומטרי אלא לעסוק בדברים שאת אוהבת לעשות כמו לשמוע מוזיקה ללכת לים וכו. אני ממליץ לך לעשות תרגילי ריכוז ממש לפני שאת נכנסת למבחן.

RVD18

New member
אם את לחוצה

תראי מה כתבתי בשרשור למטה, אומרים שזה עוזר. כולם לחוצים אבל בסופו של דבר זה רק מבחן...לא הולך הכי גרוע עושים עוד פעם...אבל מקווה שיילך טוב :)

צודק..

אבל זה מצחיק בלי עין הרע
הלך לי בסימולציות ובמבחן אמצע מעולה ממוצע 750 רק בשני מבחנים אחרונים ירדתי ל-700 זה מדאיג בעזרת השם נעשה ונצליח .. אחרי הפסיכו אני נוסעת לצימר משלישי עד שני תענוג..

RVD18

New member
את תצליחי../images/Emo57.gif

אני גם ירדתי היום..אולי התרגשות, נפילת מתח כזאת...יהיה בסדר, למדנו כמו שצריך, אין סיבה שלא
וואי איך אני צריך חופש...קודם נסיים אחרי זה נראה מה עושים. תהני בצימר :) ואני פורש למיטתי אז לילה טוב

../images/Emo191.gifהלוואי

לילה טוב והמון המון בהצלחה.. ותצא אחר כך זה רק יעשה לך טוב המון המון בהצלחה ואני כמעט בטוחה שזה כתוצאה של לחץ..

harbor

New member
אני במקומך לא הייתי ער עכשיו

כי צריך לסדר את שעות השינה כבר מעכשיו את צריכה לישון טוב בלילה לפני המבחן ואם שעת השינה שלך תיהיה 2 בלילה את לא תצליחי להרדם בשעה שתאפשר לך שינה טובה. ושלא נדבר על הלחץ שלא נותן לישון.

למעלה