למישהו יש הסבר???

shualpower

New member
למישהו יש הסבר???

אני רוצה לשתף אתכם בדבר שקורא לי הרבה בשינה. אני חולם שאני נופל ואז אני קופץ במציאות בתוך המיטה ומתעורר מזה... למישהו יש הסבר? יש עוד מישהו שזה קורא לו? shualpower

LucidGuess

New member
כן, שמעתי על זה ...

קרה לי דווקא במציאות כמה פעמים שישבתי על כיסא או שכבתי במיטה ופתאום הרגשתי כאילו אני בסיום של "נפילה" ישר למיטה או לכיסא שעליו ישבתי ... שמעתי גם איזה הסבר מדעי בנושא שכבר אני לא זוכר, ויש עוד הסבר פחות מדעי שאומר שזה מצב בו הגוף ה"אסטראלי" שלך מתנתק רגעית מהגוף הפיזי ואז מיד חוזר חזרה וגורם ל"הרגשת נפילה" מדומה. LucidGuess

shualpower

New member
../images/Emo51.gif

פשוט זה קורא לי הרבה וזה מעצבן.. חוצמזה, דנה, את עדיין עובדת על להצליח לחולום צלול? לי כבר אין כח.. פרשתי למרות שהצלחתי די טוב

דנה^^

New member
אמממ

עובדת על זה? תלוי.. יומן חלומות כן (למרות שכשאני בקושי ישנה גם היומן נראה ככה...) ומעבר לזה אין משהו מיוחד, כרגיל.. מדי פעם בדיקות מציאות, מנסה לפעמים להישאר ערה (למרות שזה לא הכי טוב במצבי הרעוע).. הצלולים באים כשבא להם.. אני מתארת לעצמי שכשייגמר הלחץ אז יהיה עוד אחד, ואז עוד אחד, ובחופש בכלל יהיה נחמד :)

wisdom16

New member
הממ...זה ממש מעניין

כי הייתי עושה את זה בתור ילדה קטנה במודע, הייתי גורמת לעצמי ליפול בחלום כי זה היה כיף
(רגע של צלילות לפני שמתעוררים בד"כ)

roy758

New member
זה קרה לי ההההההמון

פעמים זה מזה מפחיד אתה נופל ובסוף אתה מוצא את עצמך במיטה מתנשף זה מזה מפחיד !!!

Solid

New member
זה קורה לי ממש המון פעמים ...

אני פשוט שוכב במיטה להרדם , ואז בשנייה אני נרדם ובום רואה את עצמי נופל ממדרגה עלובה או משהו כזה וקופץ מהמיטה , אבל כל זה ממש שנייה ...

Variety

New member
תגובה

היי, יש באמת את ההסבר הלא מדעי שאנשים טוענים שזו קפיצה כי המודעות חוזרת מהר לגוף. יש הטוענים שזו הרגשה עוד מאז שבני האדם היו קופים, והיו נולפים מהעץ, זה מעין סיוט גנטי או משהו, ושמעתי טענה מדעית שאומרת שזה קורה בזמן שהגוף משתק את עצמו, ונכנס לאט לאט לחלום ואז בבת אחת נהיים צלולים והגוף חוזר לערנות. אז הקפיצה הזו היא שבבת אחת מרגישים את כל הויברציות, השיתוק של הגוף והתעוררות מהירה. חלומות פז, Variety-

מוקוש

New member
הממ...

תנסה להשתמש בזה כ"עוגן", כל פעם שתיפול תגיד לעצמך שאתה חולם ותתחיל לנווט את עצמך. יש לי בעיה דומה, לפעמים, אני נרדמת כזה לשנייה ואז מרגישה כאילו אני נופלת מצוק- אז אני נופלת כמה שניות או אפילו דקות בחלום ובסוף מתעוררת במעין "בום" למיטה שלי כאילו באמת נפלתי. עכשיו, חשבתי להפוך את זה לעוגן ולהכנס משם ישר לחלום צלול, אבל אני כל פעם מפחדת מחדש ומתעוררת ב"בום" למיטה... יש רעיונות מה אני יכולה לעשות? בכל מקרה,
לך!

roy758

New member
זו בעייה להפוך את זה לעוגן בגלל

שמפחדים מדי והכל קורה מאאוד מהר. נופלים ואחרי כמה שניות מעוררים ו "נופלים" למיטה

למעלה