למישהו יש המלצה על.....

Asafpotter

New member
למישהו יש המלצה על.....

ספר באנגלית לBOOK REPORT....(ספר לא מוכר.... בקיצור נח לתיקצור) ???

Marty McFly

New member
לך על הארי פוטר...

ככה אני עשיתי, וזו הסיבה שהתחלתי לקרוא את הארי. לקחתי את הספר באנגלית, קראתי אותו בעיברית וכתבתי עליו באנגלית... תעשה את זה אספי..

Asafpotter

New member
עשיתי את זה כבר...

תקצרתי כבר את כל הספרים ואני צריך משהו חדש????

מה עם...

מדריך הטרמפיסט לגלקסיה? The unhappy inhabitants of planet krikkit are sick of looking at the night sky above their heads- so they plan to destroy it.

Solinari

New member
האריה, המכשפה וארון הבגדים....

האריה המכשפה וארון הבגדים הוא ספר לא מאוד מוכר, עם אנגלית קלה מאוד... אני לא זוכר מי כתב את הספר.... מדריך הטרמפיסט הוא ספר קשה מבחינת האנגלית הרבה יותר קשה מהארי פוטר...

S.Riddle

New member
שר הטבעות!!! שר"ה שולט!!!

אבל זה בטח יקח מלא זמן לקרוא ולהבין... אני אמליץ על מדריך הטרמפיסט או אחד מעולם הדיסק, הם די קלים..... *כולם מסתכלים על לירון כאילו אחז בה דיבוק* מה? קראתי את הראשון והוא די נחמד.... אבל אל תספרו לליאת!!! היא תזכיר לי את זה שנים!

קלים?!

היית מתה! אני בקושי מבינה אותם אחרי קריאה אחת בעברית! הייתי צריכה לקרא לפחות כל ספר פעמיים...הממ...סאד ת´ינג.. לדעתי קח ספר שיש לך באנגלית, תראה למורה, תקרא בעברית ואז תעשה בוק ריפורט...תמיד טוב...המממ...ברור שגם תקרא באנגלית קודם וכו וכו... לא הייתי ממליצה על שר"ה, "המדריך" או "עולם הדיסק" כי הם מסובכים מידי...קח ספר קצר יותר...! -ליאת-

חחח

קלים כמו שאמרת לי שהם היו קלים באודיגו?? בכל מקרה, לא שהשפה היתה קשה, הם פשוט מסובכים...גם בעברית לא הבנתי לגמרי אחרי קריאה אחת... -ליאת-

S.Riddle

New member
הממפ?

המדריך הראשון היה באמת די קשה, אבל עכשיו אני קוראת את השני והוא יותר קל. ועולם האיכס די קל ברגע שמתרגלים לשיטת הקריאה המופרעת הזאת....

למעלה