למישהו יש בעיה כזו?

Optimus_Prime

New member
למישהו יש בעיה כזו?

כל הודעה שלי שהיא מעל 15 שורות בערך, פשוט לא עולה
וחבל, כי רציתי להסביר לכם למה הפרק אתמול היה "מעורב הפקתית"

Boran

New member
נסה...

לעשות "בק" ואז ללחוץ שלח שוב, אולי זה יעלה. חבל דוקא, כי שמעתי אנשים פה אומרים שזה פרק מאוד מעורב הפקתית, אבל לא הצלחתי להבין למה...

Boran

New member
דבר ראשון...

מה ערוך בזה? לשניהם יש אגו בגודל של פטרישה (לפחות), שניהם רוצים פיקוד על השבט ושניהם חושבים שהם אול ד´אט. ברור שמתישהו זה יתפוצץ ביניהם. ודבר שני... אני לא בא לרדת עליכם או משו, אבל נותנים לכם אחלה סידרה, תשבו תראו ותהנו, למה להיכנס לנעליים של בורנט ולנסות לחפש איפה לערוך איפה יש עריכה איפה אין, איפה יש בימוי, איפה הצלם אוכל סנדוויץ´ מול הפרצוף של השורדים המורעבים... טוב, זה עם הצלם יכול להיות באמת משעשע
תארו לכם את קת´י ופסקל רבים בחול על חתיכת חסה שנפלה מהצ´יזבורגר של הצלם

Outlast

New member
חח... זה מזכיר לי-

אצלנו זה פשוט קבוע- אני ואח שלי יושבים ורואים הישרדות, אבא שלי בא, מסתכל רגע ונאנח, "אוי, זה כל כך מבוים...". אח שלי מתחיל להתווכח, ולי יש תשובה קבועה- "?Yeah, maybe. So". כי זה מה שאני חושבת- הרי לעולם (או לפחות בעתיד הקרוב) לא נדע מה באמת הולך שם, אז למה להתעסק בזה? למי אכפת?

Optimus_Prime

New member
אם רק תפוז לא היה כל כל ****@_#!%(*

הייתי מראה לכם
ואגב , מה זה "למה להתעסק בזה, למי איכפת" אני זוכר מאות :)PPP) הודעות של אנשים כאן בפורום על פאקים בהישרדות, פאשלות של לקס ,של טום ,של הצלמים וכדומה..אז פתאום אתם מחליטים שלא להתעסק?@_@

galivar

New member
היל...

הבן אדם כותב את דעתו...שים לב מי האנטי. אתה ממש רודף אותו, שרשור אחרי שרשור. הצעה מועילה מזקנת הפורום: בואו נשתה
ונרגע כולנו.

Optimus_Prime

New member
peace out dudes

למה אין פה אייקון של V
הממ השידור החוזר ביום חמישי, נכון? אני אנסה להקליט כמה קטעים ולהעלות אותם אז אני אהיה בטוח שזה מעורב הפקתית :שטן:

Gal6

New member
לא!!

אל תראה אותי ככה! אני תמיד מתווכח עם מי שאומר שהסדרה מבוימת/ מעורבת הפקתית... פשוט מישהו אמר פה משהו על זה אז ניסיתי לחשוב מה הדבר שהיה יכול להיות ערוך..

למעלה