למישהו יש את

• פותח הנושא nis27
  • פורסם בתאריך

nis27

New member
למישהו יש את

הפרוש לשיר the power of oreng knickers אני ממש לא מבין מה הכוונה במשפט הזה. השיר מדהים אותי. מאד מרגש רק שאני לא מבין את המשפט הספציפי הזה.

behappy

New member
פחחחחחחח כן אפעם לא הבנתי את זה

ממש. וניצלוש- "פנקייק": מישהו יכול לפרש לי את השיר? אפילו לתרגם אותו קשה לי |מזיע" שבת בבוקר יפה

nis27

New member
תודה!

יש לך במקרה את התרגום של כל השיר. או חלקו לפחות.

פלוטו24

New member
ליתר דיוק...

הכוונה ב orange knickers היא: "תחתוני נשים כתומות". טורי שרה על הכוח שלהם מתחת למעיל שהיא לובשת. אממ... סקסי משהו... שיר יפה, בדקתי במילונית את הפירוש והתפדחתי שבמשך שעות הייתי שר בצעקות לפני שידעתי מה זה: "הכוח של תחתוני נשים כתומות!!!..." ברחבי כל הבית. פאדיחה...

nis27

New member
למה היא מתכוונת?

מה הקשר בין המשפט הזה לשאר השיר? השיר מדבר על בגידה. מה הקשר של התחתונים הכתומים לזה שהוא יצא טרוריסט.

פלוטו24

New member
לא בדקתי פירוש לשיר, אבל נדמה לי

כשהיא אומרת: can sombody tell me, who is this terorist, those girls who smile kindly, then rib your hart to pieces היא מתכוונת אולי לנשים צעירות שמפתות גברים מבוגרים לעזוב ולבגוד בנשותיהן, (גם בזכות תחתונים כתומות וסקסיות...), מנצלות אותם ואז זורקות אותם לאחר השימוש והיא משווה אותן לטרוריסטיות הורסות משפחה בגלל זה. זה סתם הפירוש שלי, אבל אפשר לחפש מה טורי אומרת על זה, ב special edition של beekeper, היא אומרת כמה מילים על השיר. אני אבדוק לך בהזדמנות. דרך אגב, אני מאד אוהב את המשפט הזה בשיר...

פלוטו24

New member
חחחחחחח ../images/Emo13.gif לא יודע מה נסגר איתי

תחתונים כתומים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה