למישהו יש את

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
למישהו יש את

הקליפ של לימפ ביסקיט breakin stuff??? והיו לי עוד 2 דברים שרציתי אבל שכחתי מהם חחחחחחח

k k1

New member
כי אני רוצה את זה

הילוש את יכולה לשלוח לי את זה במסן?

k k1

New member
תודה נשמתי!

ותקשיבי, ענו לי בתפוז משוב-בתיאור את צריכה לכתוב אם הממליץ הוא מנהל פורום או אדם אחר שרלוונטי,בקיצר לא חייב שהוא יהיה מנהל פורום ועוד משהו,הייתי היום בטאוור רקורדס והם לא יודעים מתי הדיסק יגיע,המודרת אמרה לי שתמיד מגיע להם פקס עם הדיסקים החדשים שמגיעים אליהם ולא היה את די12 וד"א-חברה שלי בכלל לא ידעה מי הם, מה שאומר שהם מוכרים בארץ אפילו פחות ממה שחשבתי...

bLAck hALo

New member
טוב אני ימלא את הטופס מחר....

מוזר שהם ל מופיעים שם הם אולי לא מוכרים בארת כ-D12 אבל אם תגידי להם "הלהקה של אמ'" בטוח מי שלא ידע מי הם ידעו "אהה הם מכיר" אני שונאת שאומרים "הלהקה של אמ'" זה D12!!! כולם ביחדדדדדדד!!! והצלחה לא חסרה להם.... זה שהם לא מוכרים בישראל לא מזיז להם בגרוש לא במכירות ולא בהצלחה..

k k1

New member
כן שאמרתי לה- הלהקה של אמינם

היא הבינה וכן לא נראה לי שהם כ"כ מודאגים ממצבם בישראל חחחחחחח

bLAck hALo

New member
D12!! הם ממש לא מודאגים.. הם

מצליחים מאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד בארה"ב צריך יותר מזה..

בגלל זה אני אורמת שלא נראה לי שהם

יבואו לכאן בתור ג12 כי אף אחד לא מכיר אותם... אם כבר אמינם יבוא והם יצתרפו או אפילו לא... עצוב אבל נכון..

k k1

New member
אם אמ יבוא (יה רייט)

אז הם כן יבואו איתו, לא בתור די12, אבל הם יבואו כי הם תמיד מלווים אותו בסיבוב הופעות

חח בטח עיצבנת את הילה.. היא בטוחה

שהוא בא לפה... חחח הילה בלי לפגוע או משהו.. לא נראה לי שהוא יבוא.. רדי מזה

bLAck hALo

New member
לא עיצבנת בובה..:) אתן תראו!! הוא

יבוא! הוא עוד יבוא!!! כולכם תראו עד כמה הוא יבוא לפה וידפוק הופעה.. לא איכפת לי מה אחרים אומרים/חושבים. וברגע שהוא יבוא אני יקח את כל הקרדיט לעצמייייייי! חההה! ויבקש מופע פרטי :) טוב מופע פרטי לי ולארוסתי היפההההההה!!!

חחח טוב.... לא רמרתי שהוא לא יבוא

בחחיים אבל לא בשנתיים שלוש האלה לפחות...!

כן לא מכירים אותם בכלללל בארץ!!!..!

וקארין מה הבעייה תורידי מקאזה........ ואיזה מוזר ראיתי את זה גם אתמול במקרה.. חח אבל אני שונאת את הלהקה הזאת עושה לי כאב ראש רק בגלל היילוש אמ' דרה וסנופ אני רואה...

k k1

New member
בלי א'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא מצאתי בקאזה, חיפשתי מלא להקה נחמדה, אבל כן, אחרי פעם אחת ששמעתי ת'דיסק שלהם קיבלתי כאב ראש חח ולא ראיתי את סנופ ודרה,רק את אמ והיילי!! וחחחח יש לנו טלפתיה!!

k k1

New member
נזכרתי מה רציתיייייייי!!

למישהו יש את הקטע הזה של די12 באופן שעדי פעם שמה בפורום,זה היה מצחיקק אני רוצה לראות את זה שוב.. ואיזה אתר אתם מכירים שאני יכולה להוריד אלבומים שלמיםםם? (אל תדאגו לא של אמ)

לי יש את זה אבל אין לי איך לשלוח...

אפשר לשלוח דרך אימייל..??..? אם כן אני ישלח לך בובה.! ואממ איזה אלבום את צריכה...? יש לי כל מיני אתרים אבל קצת מכל אחד.. אממ כחי את זה יש שם הרבה: http://ypadmin.infospace.com/mpthreez/Music/

k k1

New member
אין לי מושג אם אפשר באימייל

<חחחח אנחנו 2 מוגבלות במחשבים> ואין אלבום מיוחד שאני רוצה...אבל אני ייכנס לאתר עוד מעט תודההההההההה נשמתי!!! ד"א-תורידיייייייייייייי מסנג'ר!!! הילה תגידי לה!!

למעלה