למישהו יש את

למישהו יש את

הפוליטיקלי קורקט על תימנים? ותגידו אחים שלי,נכון יש את הקטע הזה שפרידמן אומר לקיציס(בעונה הישנה יותר)כל מיני "הוחכות"למשל:פרידמן:קראתה לי לוזר?! קיציס:לא...אני לא אמרתי שאתה לוזר! פרידמן:אם לזה שאני....זה ליהיות לוזר אז תדביק תווית ותקרא לי לוזר.... או משהו כזה אם למישהו יש את זה אני אשמח אם הוא יפרסם בפורום.

סליידר

New member
תדביק תוויות זה העונה ה3

כל יום חמישי בערוץ 2 התחיל בשידורים חוזרים שבוע שעבר

kfm

New member
אז ככה........את יכולה להוריד מהאתר

של קשת....אהל בגלל שאני נחמדה (
) אני יכולה לכתוב כמה שאני יודעת בעל פה....((:) בטי הבת יענה: פרידמן: "לא הבאתי מתנה כי לא ידעתי מה זה מתנה..." קיציס: "לא ידעת ה זה מתנה?? אולי זה בגלל שאת חיה קצת טיפשה?.... פרידמן: "למה אתה מתכוון?" קיציס: "בוא נגיד שאת יותר מטומטמת מיוצפח מספר 2...." (או משו כזה) פרידמן:"למה אתה רומז?" קיציס: " שאת טיפשה כמו אבן...:" פרידמן: "אבן?" קיציס: "אבן טיפשה..." פרידמן: "אתה רומז פה למשהו, יש לי תחושה שאתה רומז כאן על משהו עלי..." קיציס: "אני אנסח את זה אחרת, בואי נגיד שאם מצמידים את האוזן לראש שלך אפשר לשמוע את הים...זה מספיק ברור?" פרידמן: "אההה זה תוויות כאלה שאני מטומטמת? זה מה שזה??" קיציס: "כןןןןן, בדיוק...." פרידמן: "זה הכיוון הזה שאם זה שאני אוכלת במבמה בלי לפתוח את השקית? זה להיות מטומטמת? " קיציס: "כן, בדיוק" פרידמן:"וזה שאם אומרים בחדשות שיהיה מזג אויר מעונן חלקית אני יוצאת עם חצי מטריה? זה גם אומר שאני מטומטמת? זה שקיבלו אותי לאוניברסיטה בתור מעצור לדלת? זה שפעם ביקשתי הוראות הפעלה למשחת שיניים?וזה שפעם הפסדתי דמקה לכפכף? קיציס: "כן, כל אלו, אומרים שאת מטומטמת...." פרידמן: "וזה שפעם קניתי אותו יד שניה מרופא? זה גם להיות מטומטמת?" קיציס: "רגע, אאאאא (כל של עצירת מכונית....:) ) אם קנית אוטו יד שניה מרופא זה בכלל לא להיות מטומטמת אחות שלי..." פרידמן: "ומה אם לרופא קוראים דוקטור שקשוקה?"

למעלה