למישהו יש את המילים ל....

למישהו יש את המילים ל....

למישהו יש את המילים לקטע ההתחלתי באנגלית בשיר 4 כרטיסי אשראי??? בבקשה שלמי שיש ישלח לי אני רוצה את זה מלא זמן.. תודה לכולם עברי לידר RULES

כן... פעם פירשתי...

מקווה שזה נכון! one of the hottest transets in this year show a technology that will change the way you listen to digital music here is thecno file ta dam dam dam ta nam nam this may look like your standart of this days not far enught for music lovers this days they also have their mp3 players you gonna be seeing it anywhere in the entairtainment induistrits they very excites about it very excited about it tired of tired of driving in the same old fast food chauns than slow down for some slow food and discover some great local iteries just of the bit who passed but before you turn off the interstate turn on to the unternet here is nothing but net לה לה לה! שיבושם לך!

mushmor

New member
בלי להעליב....

יאאאאא משועומם!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחח אחלה שעשית את זה אבל למי יש זמן בשביל השטויות האלה?!!??!?!?!? עוד פעם: נשמההההההה בלי להעליב!

אח/אחות שלי...

חס וחלילה אני נעלב! אבל אני מודה שחלק גדול מחיי מוקדשים לעברי לידר ולסיינפלד (בין השלושים לחמישים אחוז לפי הערכות עדכניות...) כנראה שלא כולם עסוקים כמותך!
חוצמזה לא תמיד עניין אותך לדעת מה אומרת המעצבנת הזאת בשיר ששרה עם כל כך הרבה התלהבות?

mushmor

New member
הממ....

קודם כל אני בת וגם (חחחחחח) אני לא ילדה הכי עסוקה.....

למעלה