למישהו יש את הדיסק של...

oliveoil

New member
למישהו יש את הדיסק של...

box car racer? בדיוק קניתי אותו (מצליל, וגם על זה יש לי סיפור..). בכל מקרה, הוא די כבד לדעתי (שום דימיון לבלינק) אבל יש שיר שנקרא "my first punk song" שלדעתי הוא אחד מהשירים השווים שם (כן, הוא פאנק)

eb182

New member
כן יש לי אותו

והוא באמת דיסק מעולה הוא הרבה יותר כבד מבלינק. my first punk song-זה השיר הכי פאנקיסטי שטום כתב נראה לי

oliveoil

New member
נראה לי היחיד, לא?

אפילו החומר הישן של בלינק (Cheshire cat, Buddha) לא נשמע כמו השיר הזה. אבל האמת, לא ממש אהבתי את הדיסק. הוא כתוב נורא טוב, אבל אני לא ממש בקטע של רוק כבד.. אני גם אוהבת את letters to god, שגם נשמע נורא טוב. הוא מזכיר את what went wrong שזה שיר חבוי (hidden track) מ-take off your pants and jacket.

eb182

New member
כן הוא מזכיר אותו

כי הוא שיר אקוסטי. זה לא רוק כבד זה פשוט יותר כבד מבלינק כי בלינק זאת מוזיקה מאוד קלילה כזאתי.

oliveoil

New member
פאנק רוק בעיקרון

למרות שהיום כבר קוראים למה שהם מנגנים פופ פאנק, אבל אפשר לסווג אותם מתחת למיליון קטגוריות.

eb182

New member
כל ההגדרות האלה

רק מסבכות את החיים

xero1

New member
לא בדיוק

כל ההגדרות האלה, הם דרך חיים. (ראה חתימה שלי).

eb182

New member
ההגדרה של פאנק

זה בסדר כי לא כל כך קשה לשייך לשם דברים אבל התת ז´אנרים בתוך הפאנק זה כבר מסובך מדי.

HandsomeDevil

New member
זה לא כ"כ מסובך.

יש פאנק רוק ויש פאנק פופ, וסקא, אימו, סקייט,אנדרגראונד, רן פעם אמר לי שיש כזה דבר ניו יורק סקייט פאנק. מה שחכתי? יש את כל הקטע של ההרדקור שזה בעצם זה, יש אוי!, ובטח קיימים עוד מלא ששחכתי או פשוט לא ידעתי עליהם. הקטע המסובך הוא לא בהגדרה, אלא בלהבדיל בין כל סוג וסוג...

xero1

New member
אל תעשה מעצמך צחוק (מאוחר מידי?)

NY hradcore אם כבר.

HandsomeDevil

New member
מאוחר מדיי?

תגיד לי אתה. אה, כן, ניו יורק הארדקור, פשוט לא זכרתי כ"כ טוב.

punk223

New member
דיסק פצצה

הדיסק הזה מתבונן יותר בצד הרוקרי של טום, הדיסק הזה כמובן פחות פאנק מ dude ranch ומכל הדיסקים של בלינק בכלל, אבל הדיסק הזה מיועד לאלה ששומעים גם את הרוק האלטרנטיבי\כבד הרגיל ולא רק פאנק. letters to god זה אחד השירים ההכי יפים ששמעתי (השיר, המילים, הכניסה של ה distortion בסוף) בקיצור דיסק פצצה לחובבי הפאנק רוק והמטאל.

eb182

New member
הדיסק הוא גם יותר

אינסטרומנטלי מבלינק. זה נורא יפה איך שבסוף letters to god הם שמו את הדיסטורשין אחרי החלק האקוסטי. גם בשיר האינסטרומנטלי זה נורא יפה ומוזר השילוב בין הפעמונים השקטים לקטעים שבהם יש דיסטורשין ותופים והכל.

מאיה182

New member
לי יש אותו!!

זה שיר מעולה!! ממש לא בלינק הדיסק !! אני ממליצה לכולם לשמוע את 2 השירים הכי מהממים שם.. 3\ווטטצ´ THE WORLDשאיאית.ממש מספר על מה שראיתי כל החיים ..... 10\ איקרק ןד שיר שמדבר על מה שקורה כמעט לכולם לפי דעתי.....מה שחושבים וכיאלו מה שאתם מבינים ממנו......... 2 השירים הכי יפים!! השאר מעולים אבל אלה הטובים!!

eb182

New member
אני אוהבת גם את שיר 11

ובשיר 3 זה נשמע כאילו טום הולך להשמיד את העולם ורק הוא ישאר

למעלה