למישהו יצא לשמוע את-

Patches

New member
למישהו יצא לשמוע את-

הדיסק האלבום של קארי ושל בו? אני אישית אהבתץי מאוד את של בו,שירים טובים והוא נשמע מצויין!!! קארי לעומת זאת,בדיוק כמו שחשבתי עליה בתוכנית-מעמממת!אבל עניין של טעם... תשיגי תאלבום של בו !!

Patches

New member
כמה שגיאות:)

סליחה על השגיאות בכתיבה...אני קצת מעופף עכשיו...

SHTRUDIDI

New member
של בו בהחלט מצויין

הזמנתי את הדיסק שלו ביום שיצא,מאז אני לא מפסיקה לשמוע.אלבום מעולה לדעתי.מה השירים האהובים עליך? ולגביי קארי לא רציתי לשמוע פשוט כי לא אהבתי את הסגנון מעולם אז לא חשבתי שהיא תשנה את זה.אבל היא מוכרת יפה ואומרים שהדיסק שלה טוב,אוהבי הז'אנר נהנים.

Patches

New member
ואו הוא כזה טוב אבל בינתיים-

אני חולה על The real thing Nothing Without You ו-You Make Me Better אבל קצת בעייה לבחור משהו אהוב האבום מוצלח!!!ומומלץ!

SHTRUDIDI

New member
בחירות טובות

אני מאוד אוהבת את Nothing without you,The real thing,Remember me אבל הפייבוריט הוא לא ספק VALLEY OF ANGELS המדהים.

אני אוהבת יותר

את inside your heaven של קארי. אבל אם לשניהם יש אלבום, אז מה טוב בלהגיע מקום ראשון? כאילו איזה הטבות יש למקום ראשון על המקום השני? מהאלבום של קארי אני אוהבת את : Don't Forget To Remember Me (ממה ששמעתי עד כה- שמעתי רק 2-3 שירים)

MeetLofe

New member
אף אחד לא מבטיח שלמקום ה2 יהיה

ולמקום הראשון מובטח כפרס אלבום נראה לי לפחות..

Juliann

New member
אומנם לא חרשתי ממש את הדיסק אבל....

ממה ששמעתי נדלקתי על NOTHING WITHOUT YOU ועל LIE...ITS ALRIGHT האמת שהקשבתי לדיסק ברצף ישר קפץ לי מול העיניים ניקלבק פוגשים בבון ג'ובי ובאמת מי שעזרו בכתיבה ובהפקה הם הסולן של ניקלבק וג'ון בון ג'ובי, זה פשוט צועק הסטייל שלהם... אני חושבת שקלייב ניסה להפוך את בו ליותר פופ-רוק מיינסטרים ממה שהוא באמת וחבל שהוא לא שימר לו קצת את הרוק-הדרומי שזה הנישה הטבעית שלו....

MoGanC

New member
אני דווקא שמעתי ניקלבק וcreed

אבל אולי בגלל שאני שונא את בון ג'ובי XD IT's my life ממש שיר של ניקלבק.אפשר להחליף את בו בסולן שלהם ולא ישימו לב להבדל :D

SHTRUDIDI

New member
דווקא מתלבש עליו טוב לדעתי

נכון שזה קצת יותר פופי ממה שבו באמת אבל זה רק אלבום ראשון. זה בסדר שהוא בדק את נישת הפופ יותר אבל זה עדיין הולם אותו, אי אפשר להגיד שהוא הפך לזמר ששר פופ דבילי, פשוט רוק קצת יותר קליל.זה נשמע עליו מעולה,כמו כל דבר.והכותבים של האלבום, ביניהם גם הוא, עשו עבודה מצויינת.אלבום מעולה.

14מתן

New member
חצי ../images/Emo207.gif

מישהו יכול לתת קישור לשמיעה (חחח או לא שמיעה והבין יבין, הבנתם ? יופי) לכמה שירים מהדיסק של בו ?

קפיטו

New member
הדיסק של קארי מעולה

רק לפני שבוע השגתי אותו וכבר נדבקתי לכל השירים. ציפיתי שיהיו לה יותר שירים בסגנון של "יום העצמאות", אבל היא עדיין שיחקה אותה. "BEFORE HE CHEATS" ו "some hearts" נהדרים.

למעלה