אני לא מבינה אותך..
אתה מאוד לא רגוע כרגע, ולא יכול לקלוט, כנראה. פשוט תעבור על כל השיחה מההתחלה, תאמין לי, זה יעזור לך להבין. אתה רואה כל מילה שלי כתקיפה רק כי היית עד לוויכוח שלי עם שבז וחשבת שאני עושה את זה כתקיפה - האמת היא שלא עשיתי את זה. אני לא מחבבת אותך בגלל איך שאתה מתנסח, אבל זה רחוק מסתם לרדת עלייך. יש מספיק אנשים כאן שאני לא מחבבת, אבל אני לא מראה את זה בד"כ. נושא ההודעה היה שאתה צריך לשנות את איך שאתה כותב, כי זה פורום רציני כאן. אלו לא היו מכות מתחת לחגורה, אלו היו הערות לגבי מה מפריע לי באיך שאתה כותב. "חלאס שטויות"... עוד דוגמא טובה. הפרדתי בין שחרור רגש לעבודה עם אלים. רגש הוא אנרגיה ואלים הם אנרגיה. אם אתה עושה טקס למטרת אל, אתה לא משקיע אנרגיה כי זה התפקיד של האל (יישות, לאותו עיקרון). אבל אם אתה עושה טקס שאמור לעורר את היקום, אתה חייב להשפיע בעזרת רגשות, כי רגש זה האנרגיה היחידה שיש לבני אדם. אם אתה לא מסכים איתי, אתה יכול להתפוצץ מצידי. הייתי מקשיבה לדעה שלך אם הייתי מכבדת אותך, אבל אחרי איך שאתה מתנהג, אני לא רואה סיבה. אני חושבת שאתה מקרה ברור של הרבה ידע כללי אבל מעט יכולת להבין אותו כמו שצריך. מה שגברת ליברטי עשתה היה להוריד כישוף (כן, אם תבדוק ברשת תראה שזה חלק גדול מ-BOSים אישיים, כאשר פולחנים זה בד"כ של BOSים לקבוצה) ולפעול לפיו בלי לדעת מה היא עושה, אני החלטתי שהיא צריכה לדעת מה היא עושה. ´ויציאות למסקנות לא מבוססות´ אתה יודע, פעם מישהו באמת כתב ספר שלם עלי, מעין "מדריך למשתמש" של איך להתנהג איתי. אבל זו לא הנקודה. הנקודה היא שלא דיברתי על מסקנות לגבי נושא אלא מסקנות לגבי. מיימי לא רמזתי שאני וויקאנית, ההפך אפילו. שלא לדבר על ארומתרפיה. שוב, אני פשוט חושבת שאתה קורא מהר מידי או סתם עייף, אחרת אין סיבה לגבי למה אתה מגיע לכאלו מסקנות. מה אתה יודע עלי בכלל? אתה יודע מה הדרך שלי, מה הידע שלי? ואם לא (וזו סביר להניח שהתשובה) -- למה אתה מחלק לי עצות? ולמה לי לקחת אותם ממישהו שמתנהג בצורה הכי לא אחראית וחסרת ניסיון שיש?