למישהו יכול לתת

Ms. Librety

New member
למישהו יכול לתת

לי כישוף אהבה/אומץ? יש איזה ילד אחד שאני אוהבת ואני רוצה שיהיה לי אומץ להזמין אותו לצאת או שהוא יזמיםן אותי.... אבל אם אתם כן נותנים לי... אז בעברית כי אני לא מסתדרת עם כל ההגדרות באנגלית! תודה! :)

nepthys

New member
המממ..

הכי קל זה פשוט להדליק נר ולהגיד כמה מילים שאת כתבת או שנותנים לך השראה, את יכולה למצוא שיר שגורם לך להרגיש בעלת ביטחון, או פשוט להגיד דברים שיעזרו לך להרגיש ככה. תוך כדי פשוט תחשבי עד כמה שזה לא אמור להפחיד אותך, והכל יהיה בסדר.

nepthys

New member
על אותו העיקרון,

לחשוב על עד כמה את רוצה אותו, ושלב שני - על עד כמה תהיי מאושרת איתו. אני אחסוך ממך את דעתי על כישופי אהבה.

cybercorp1

New member
תקשיבי לי מתוקה

אין לך מה לחפש המאגיה וכשפים , את אפילו לא יודעת מה זה (תסמכי עליי בעניין הזה) וזה יכול לחזור אלייך כמו בומרנג פי שלושה או שבעה תלוי לפי מה הולכים , אבל זו לא הנקודה אם את כל כך מעוניינת בבחור הזה פשוט תשאלי את בר המזל ואני בטוח שיהיה בזיייידר! , בלי שום סכנות ובולשיט אוקיי מתוקה? חבר שלי מאושפז עד היום במחלקה סגורה בגלל שהוא השתמש במאגיה בלי אחריות ובצורה מוטעה , אז תבטיחי לי שלא תעשי שום שטויות , טוב?

RainBird

New member
מה הסיפור שלך? כל המטרה של הקסם זה לעזור לאנשים שזקוקים לעזרה לא להבריח אותם עם הזהרות שווא מפגרות... אם היא צריכה עזרה באומץ או בכישפי אהבה אשמח לעזור לה RainBird

cybercorp1

New member
תוריד תוריד פרופיל ומהר ../images/Emo46.gif

מה הסיפור שלי? , מה הסיפור שלך? אני רוצה לראות אותך לוקח אחריות אחריי שאחת השטויות שאתה נותן לכל אחד בלי הכנה מתאימה יפגעו במישהו

nepthys

New member
לפי ההודעות שלך

אני יכולה להסיק שאתה בדיוק מאלו שנחשפו לדברים שהם מעבר להם, ולא הבינו אותם נכון כי לא היה יאה להם להתחיל ללמוד מהבסיס. ובבקשה ממך - תפסיק להתנסח ככה. זה באמת קצת מתחת לכבוד של כולנו..

cybercorp1

New member
אז זהו שלא

אני לא יודע כמה זמן שאר האנשים פה תמעסקים בנושא אבל אני לומד ומבצע אותו כבר למעלה משמונה שנים אוקיי? אז על פז"מ אין מה לדבר איתי ונפט´יס? בלי רצון לפגוע או משהו אבל נשמע לי שאת לא הכי רצינית כי את פוחדת (או משהו) וישר תוקפת את מי שיש לו דעות שונות משלך וכבר ביקשתי סליחה רק בהודעה אחרת , שכניראה שהוא לא קרא אותה אז עוד הפעם סורי , זה באמת לא מתאים לי להתנהג ככה , אוקיי?

nepthys

New member
אתה בן 21?

האמת שטכנית, אני לא מאמינה לך. יש לך התנסחות של גיל 16 לפחות, וגם גישה כזו. איזה מן בנאדם קורא למישהו אחר בפורום ציבורי "מותק"? לסיים שאלה רטורית ב"אוקיי"? לספר לכל הפורום שיש לך חבר מאושפז בגלל מאגיה? זה נשמע כמו סתם זעקה לתשומת לב, ואני לא אומרת את זה כדי להעליב. אני מאוד רגישה לניסוח של אחרים, ויכול להיות שאני קלטתי ממך מסרים שלא ניסית להעביר. חוסר אמונה זה דבר שראוי למאגיה. מאגיה לא ראויה שיעבדו אותה אנשים עיוורים שמחפשים הוקוס פוקוס, אלא אנשים שרואים אותה כנושא מחקרי. לכן צריך אובייקטיביות. ואני תקפתי אותך בגלל התקיפה שלך את מדיאה. אתה מתנהג כל כך מגונן על עצמך, וזה גורם לך להיראות פגיע וחסר ניסיון. אולי אתה פשוט מנסח רע..

cybercorp1

New member
האמת שטכנית? ממש לא מזיז לי

מה שאת חושבת , ועכשיו סופסוף הבנתי עם מי אני מדבר את מסוג האנשים האלו שלמדו ארומותרפיה וחושבים את עצמם למכשפים אההה עכשיו הכל מובן לי... אז קודם כל שתדעי שוויקה אמיתית כפי שמבצעים אותה בקוון זה הרבה אבל הרבה יותר מזה אז עזבי שטויות. אני מתגונן? אם כבר אני אחראי (כשתגדלי תביני) זה לא סוכריות על מקל שמחלקים אותם ולדברים האלה יש כוח אמיתי למקרה שלא ידעת בן 16? הלוואי אחלה של גיל קלטת ממני מסרים??? , איזה מסרים בדיוק? אני לא ממש אדם מעובד עם מסרים את מה שיש לי לומר אני אומר בפנים ובלי עכבות אני לא מאמין בלשמור שומדבר בפנים כפי שבטח שמת לב! ויקה אמורה להיות נושא למחקר? מאייפה זה הגיע? וויקה זה גירסא של שאמאניזם כפי שאני ממש לא צריך להזכיר לך וזה עדיין נחשב לדת כמו לדוגמא האנדיאנים , אזורים באוקראינה , אזורים בהודו וכו´ אני מגונן על עצמי? נגד מי יש לי להתגונן? ולמה?

morning star

New member
רק הערה קטנה

מדוע אתה מגונן על הוויקה ומדוע במקום שבו נפטיס התייחסה ל"מאגיה" אתה שכתבת "ויקה", אלו אינן שתי מילים חופפות. ויקה היא דת הכוללת בתוכה אזוטריה מסויימת (אם כי חופשית בהבאת ידע אזוטרי ממקומות אחרים) בדומה לדתות אחרות - אם כי השאיפה בויקה היא לא ליצור "כבשים בעדר" כמו בנצרות למשל ועדת "אומרי הן" כמו באיסלאם (היהדות בימינו, מחייבת את למידת עקרונות הדת, אז לא ניתן להגיד שהיא חוסכת השכלה מהמאמינים) אלא אנשים אשר יחשבו בפני עצמם כאשר הם יודעים את "סודות" הדת. גירסה של שאמאניזם? אפשר להגיד שישנם הרבה אלמנטים שאמאניים בזרמים רבים בוויקה ואף בזרם המקורי של גרדנר - מה שמצביע על התפתחותה של הדת מתורה שאמאנית כזה או אחרת, אך אין זה שאמאניזם דוגמת השאמאניזם האמריקאי (צפון ודרום), אפריקאי, סיבירי (שמשם גם באה המילה "שאמאן") או שאמאניזם ארקטי. מאגיה היא כן נושא למחקר - הן מחקר סובייקטיבי והן מחקר אובייקטיבי. הנרי קורנליוס אגריפה, במאה ה-15 לספירה, כבר אמר כי "המאגיה היא מדע המדעים" ושאין מה לחפש בה אם אין ידע בתכונות הטבע (לרוב בבי"ס כיום לומדים יותר ממה שידעו מרבית האנשים בתקופתו, שלא לדבר על אלה בעלי ידע אקדמאי), מתמטיקה, אסטרונומיה (ואסטרולוגיה), פילוסופיה ותאולוגיה. כך שגם מאגים עתיקים יותר ראו כי מאגיה היא נושא מחקרי שאת רעיונותיו ניתן ליישם (בדומה למדעים של ימינו). מי יודע? אולי יבוא יום ויהיו מכשירים שיוכלו למדוד דברים כגון האנרגיות השונות המשמשות במאגיה ובתהליכים אזוטריים אחרים (כגון הילינג, רייקי ועוד), אולי יוכלו להתחקות אחרי ה-Thought Forms שאנשים מייצרים, יפענחו את צפונות המוח ועוד... את הויקה עצמה גם ניתן לחקור ולנתח - פילוסופית, תיאולוגית, אנתרופולוגית, סוציולוגית ומעשית, אך אין זה צריך להפריע למאמין. לי למשל לא מפריעה הסברה (שאני אישית תומך בה) שאת הויקה המציא, לא פחות ולא יותר, גרדנר בעצמו. אני עדיין רואה עצמי וויקני ואין זה פוגע באמונותי או בפילוסופיה שמאחוריהן (שמה לעשות, אולי קצת שונות מזה של גרדנר והן תולדה של תהפוכות רבות) - זה שגרדנר לקח ועטף אמונות אלה בעטיפה מודרנית יותר וכינה מסורת זו בשם שמקובל בכל העולם (וייתכן מאוד כי לשם זה יש אחיזה בהיסטוריה, לפחות אטימולוגית) - לא משנה לי. אני משתמש במושג "וויקני" לגבי עצמי ולגבי כמה מחברי. שלך Blessed Be הנווד

cybercorp1

New member
סטאר

הייתי כותב הודעה באורך הגלות כאן אבל אני יותר מדי עייף כרגע אולי מאוחר יותר...

nepthys

New member
א-הא!

אם יש משהו שאני אוהבת זה כשמישהו לא עונה למה שדיברתי עליו, אלא סתם כותב ברבורים חסרי טעם! בעיני, זה גם הוכחה לכך שאתה רחוק מגיל 21, *לפחות* מנטלית. לבן 21 יש את הכבוד לאנשים שמשקיעים זמן בלשוחח איתו. ארומתרפיה? מתי דיברתי על ארומתרפיה, חוץ מבמדוע משתמשים בשמנים בפולחנים? וויקה? אני נחשבת מכל הפורומים לוויקה-פובית הכי גדולה, אני שונאת את מה שהם עשו לשאר תנועות המאגיה, כפי שאתה רואה, סביר להניח, מהוויכוח הקודם שלי לגבי גרדנר. אתה סה"כ נשמע כמו בנאדם שנפגע ממש בקלות וכל פעם כשמערערים עליו אפילו טיפה (ועשיתי זאת באמת רק כדי שתתנסח בצורה נורמלית ולא תוריד את הרמת דיונים כאן) הוא מתגונן ונכנס לוויכוחים אישיים. שלא לדבר על מגיע למסקנות שלא מבוססות על כלום (אני וויקאנית?! מה נראה לך?!) אז אולי קצת התבלבלת, אבל אני דיברתי על כישוף ומאגיה. לא רק שהדרך היחידה להשתמש בהם נכונה זה דרך מחקר, אלא שגם וויקה, כדת, חייבת להיחקר על ידי המתעניינים בה. מה וויקאנים אמורים לעשות, להוריד BOS מהרשת ולעבוד לפיו, בלי לדעת מה הם עושים? וזו גם המטרה של האאוטליין שלי. לתת למי שעושה שטויות להבין בעצם מה היא עושה, כל עוד אני יודעת שלעניין אותה בפילוסופיה לא יעזור לי. אם כבר, זה יגונן עליה הרבה יותר אם אינ אסביר לה את החשיבות של מה שהיא עושה, מאשר שהיא תעשה את זה סתם. כל עוד לא תפסיק לקבל עלי הנחות מוטעות, אני מניחה שאני אפסיק לענות לך. יש לי ברירה? אני לא מתכוונת לשחק כאן בחתול ועכבר. ככה שיותר אני לא עונה לך, אלא אם תפתח נושא חדש לדיון שלא קשור בתקיפות אישיות ויציאות למסקנות לא מבוססות.

cybercorp1

New member
הממממממממממ

אני לא עניתי על מה שדיברת עליו? טוב אייך אפשר להבין על מה בכלל דיברת כשיש כל כך הרבה פגיעות אישיות שרובן מתחת לחגורה בהודעה שלך? אם את עדיין רוצה תשובה תשאלי פשוט בקיצור כי אני נוטה ללכת לאיבוד בכל השטויות שיש פה. ודרך אגב את *לא* שוחחת איתי את תקפת אותי כפי שאת ציינת אז חלאס שטויות או שלפחות תחליטי איזה עמדה את רוצה לקחת אני בטח לא מתפרץ סתם על אנשים כפי שכמה שאחרים כולל אותך לפי דעתי כן עושים פה. על איזה תנועות מאגיה את מדברת בכלל , לפי דעתי את צריכה ללמוד עוד הרבה דברים , מכיוון שאישית אני ביצעתי כמה טכסים שלא כללו שחרור רגש ועבדו לעיתים יותר טוב משחרור רגש. וסתם לידע כללי BOS הוא סך הכל יומן של חוויות ספיריטואליות , לא עובדים על פיו אלא רק מתעדים כל מני דברים כמו חוויות לחשים מדיטציות צאקרות אסטרולוגיה וכו´ אני מוריד את רמת הדיונים פה? , לי הייתה התפרצות אחת שעלייה התנצלתי בשעה את ממשיכה לברבר ולתקוף בכל מילה שנייה. זה יגונן עליה הרבה יותר אם אינ אסביר לה את החשיבות של מה שהיא עושה, מאשר שהיא תעשה את זה סתם. , יפה מאוד זוהי הייתה הנקודה שהתווכתי עלייה קשות ואת כרגע הוכחת אותה ורק בשביל הגיל והתרגיל ´ויציאות למסקנות לא מבוססות´ כל מסקנה שלי יוצאת מספר את רוצה להתווכח תתוכחי עם מי שכתב אותו נקודה

nepthys

New member
אני לא מבינה אותך..

אתה מאוד לא רגוע כרגע, ולא יכול לקלוט, כנראה. פשוט תעבור על כל השיחה מההתחלה, תאמין לי, זה יעזור לך להבין. אתה רואה כל מילה שלי כתקיפה רק כי היית עד לוויכוח שלי עם שבז וחשבת שאני עושה את זה כתקיפה - האמת היא שלא עשיתי את זה. אני לא מחבבת אותך בגלל איך שאתה מתנסח, אבל זה רחוק מסתם לרדת עלייך. יש מספיק אנשים כאן שאני לא מחבבת, אבל אני לא מראה את זה בד"כ. נושא ההודעה היה שאתה צריך לשנות את איך שאתה כותב, כי זה פורום רציני כאן. אלו לא היו מכות מתחת לחגורה, אלו היו הערות לגבי מה מפריע לי באיך שאתה כותב. "חלאס שטויות"... עוד דוגמא טובה. הפרדתי בין שחרור רגש לעבודה עם אלים. רגש הוא אנרגיה ואלים הם אנרגיה. אם אתה עושה טקס למטרת אל, אתה לא משקיע אנרגיה כי זה התפקיד של האל (יישות, לאותו עיקרון). אבל אם אתה עושה טקס שאמור לעורר את היקום, אתה חייב להשפיע בעזרת רגשות, כי רגש זה האנרגיה היחידה שיש לבני אדם. אם אתה לא מסכים איתי, אתה יכול להתפוצץ מצידי. הייתי מקשיבה לדעה שלך אם הייתי מכבדת אותך, אבל אחרי איך שאתה מתנהג, אני לא רואה סיבה. אני חושבת שאתה מקרה ברור של הרבה ידע כללי אבל מעט יכולת להבין אותו כמו שצריך. מה שגברת ליברטי עשתה היה להוריד כישוף (כן, אם תבדוק ברשת תראה שזה חלק גדול מ-BOSים אישיים, כאשר פולחנים זה בד"כ של BOSים לקבוצה) ולפעול לפיו בלי לדעת מה היא עושה, אני החלטתי שהיא צריכה לדעת מה היא עושה. ´ויציאות למסקנות לא מבוססות´ אתה יודע, פעם מישהו באמת כתב ספר שלם עלי, מעין "מדריך למשתמש" של איך להתנהג איתי. אבל זו לא הנקודה. הנקודה היא שלא דיברתי על מסקנות לגבי נושא אלא מסקנות לגבי. מיימי לא רמזתי שאני וויקאנית, ההפך אפילו. שלא לדבר על ארומתרפיה. שוב, אני פשוט חושבת שאתה קורא מהר מידי או סתם עייף, אחרת אין סיבה לגבי למה אתה מגיע לכאלו מסקנות. מה אתה יודע עלי בכלל? אתה יודע מה הדרך שלי, מה הידע שלי? ואם לא (וזו סביר להניח שהתשובה) -- למה אתה מחלק לי עצות? ולמה לי לקחת אותם ממישהו שמתנהג בצורה הכי לא אחראית וחסרת ניסיון שיש?

RainBird

New member
כישופון שתמיד עוזר לי שאני צריך אקסטרה אומץ... אני לוקח נר צהוב מושח אותו בשמן אמבר וכותב על נייר מלמטה Omne viani Solar זה בלטינית: תנולי את כוח השמש עם מישהו צריך אומץ מלבדי, אני מערב קצת שמן קנביס שורף את הנייר ושולח לרוח שתביא לו אומץ וכוח מהשמש... RainBird

Ms. Librety

New member
rainbird!!!!!

בחלק הראשון של הכישוף, אז תן לי להבין - אני לוקחת נר צהוב, מורחת את הנר בשמן אמבר רושמת על הנייר את זה ומה עושה עם הנייר? מה אחר כך?

למעלה