למישהו בא לדבר

למישהו בא לדבר

כשהכל כואב שהכל נראה כה מלוכלך ומוזר, האם יש דרך לצאת מתסבוך החיים, כשאני באובדן נפשי הדבר היחיד שמזכיר לי שבשבילו אסור לי לאבד תקווה, זה שכל עוד הנזק שאני עושה לעצמי נשאר נזק עצמי, אף אחד אחר מלבדי לא יפגע ולא יתעצב, ורק בשביל אותם אנשים שאנו חשובים להם שווה להישאר בחיים, ולהמשיך להלחם. הרי בסופו של דבר כל מלחמה מתישהו מסתיימת, בין אם הסוף הוא טוב לבין אם הסוף הוא רע. העיקר שאני יודעת שעשיתי כמייטב יכולתי לנצח.

sweetblue

New member
תקשיבי ,

במלחמה יש את הטוב ויש את הרע . את הטוב , הטוהר - המלאך . אל תתני לשטן לתפוס אותך !

ילדונת~

New member
היי חומד....

מקווה שאני לא טועה ולא נראה לי שאני טועה אז מאמי זאת אני מ.... ושמחה שבאת לכאן כאן ידאגו לך.. וישמרו עלייך ואני תמיד כאן בשבילך אוהבת ומחבקת שלך לעד ילדונת

שלום גם לך ילדונת יקרה...

אל תדאגי...אנחנו נידאג לה. ואנחנו דואגים גם לך. את לא כותבת...לא יודעים מה קורה איתך. אני מקווה שלפחות ``שם`` את מוציאה קצת...ולא שומרת הכל בבטן. מניחה שאת קוראת הכל...ומניחה שאת גם לא היחידה. ומזמינה אותך לכתוב לנו קצת מה קורה איתך. היית אמורה להכנס לאישפוז בית... מה קורה עם זה? ואיך את מרגישה? אוהבת אותך ודואגת...קבלי חיבוק גדול ואוהב כמו בימים עברו {}. שלך תמיד תמיד אני.

שלום לך וברוכה הבאה אלינו

בקשר לכותרת הודעתך - ובכן, כמעט תמיד יש פה עם מי לדבר. וזה חשוב מאוד...במיוחד כשכואב ורע והכל נראה אפור. האם יש דרך לצאת מהתסבוכת? יש. אבל צריך לחפש אותה...וזה לא קל. לפעמים באמת נדמה שכל מה שחשוב ומחזיק אותנו אלו האחרים...היקרים לנו ואלו שאנחנו יקרים להם. ואסור לאכזב אותם...אסור לתת להם ליכאוב. ובכן...אני מקווה שיגיע הזמן בו תצליחי לראות גם את הצד האחר. הצד שדואג יותר לך. הצד שכואב ומרשה לעצמו להראות את זה. ולא להסתיר ולשים מסכות. כמה כוחות מבוזבזים הולכים בשביל העמדות הפנים הללו! כמה סבל ניסגר בפנים ולא יוצא ומשתחרר לאויר העולם והכל כדי שלא יראו ולא ידאגו! כל הכוחות האלו...מה היה קורה אם היית מפנה אותם לכוון ההחלמה? אז באמת תהי בטוחה שעשית הכל...כמיטב יכולתך. ואז גם יהיו לך יותר כוחות לנצח את המלחמה הזו. ושהיא תסתיים בסוף טוב. אסור לנו להשאיר את האופציה של ההפסד. אסור לנו לוותר ולאפשר לעצמנו להרים ידיים. צריך להמשיך קדימה...במלוא המרץ והכוחות. ולחסוך באותם כוחות..לשמרם לדברים החשובים האמת. ולנצח את המלחמה. זה לא יהיה קרב אחד. גם לא שניים. כל יום, כל שעה, כל דקה... לא לוותר ולהמשיך קדימה. וגם אם הפסדנו קרב אחד...לא נורא. יש עוד אין סוף קרבות שעלינו לנצח. ולא לאבד את התקווה. היא הישועה שלנו...בזכותה נצליח להתגבר על הכל. בהצלחה לך...ואל תאבדי את התקווה. אנחנו כאן כדי להזכיר לך שיש בשביל מה. ושאת לא לבד במאבק הזה. יחד נצליח לעבור את המכשול הזה... וגם את אלו שיבואו אחריו. שמחה שהגעת אלינו...אני מאמינה שלא תצטערי. ומאמינה שאת יכולה להתגבר על הכל. בעזרת כוח הרצון...ובעזרת חברים שידחפו אותך קדימה. ואשמח אם אנחנו נהיה ביניהם. גם אם קשה...להמשיך ולא לותר. ולהמשיך ליחל לתקופות טובות יותר. שלך תמיד תמיד מאיה

למעלה