למירן ודורון

זב חוטם

New member
למירן ודורון

אתם מנהלים את הפורום הזה, לא ייתכן שאיזו ונדטה אישית של אחד אמיר שיש לו איזה חשבון אישי עם גרנות ועם בוגרי ACC ישתולל. תפקידכם לעצור את הטינוף הזה. אף אחד בפורום לא מדבר ברמה הזו, אף אחד לא יורה בכל המשרדים ובכל העושים ובכל התלמידים. יש תקנון בפורומים, ובעיקר יש שיקול דעת שלכם. זה פשוט לא מפסיק, ולא בא לנו,זבי החוטם בוגרי בית ספר שאמיר לא למד בו לרדת לרמה שלו.נדמה לי שזה גם לא כל כך מועיל לפורום שלכם, שהשחקן העיקרי והראשי בו זה איזה אדם מתוסכל, שאם הוא היה באמת קופירייטר, לא היה לו זמן לכל המסע המחליא והחולה הזה. מה תפקידכם בדיוק?

קיי1

New member
יפה אמרת זב חותם

הגיע הזמן שמישהו יסתום פה כמה פיות מלוכלכים שעושים רק טינופת לעולם הפרסום בכלל ולתרצה בפרט.

amiro007

New member
קיי 1 אתה עוד ער?? לך לישון מתוק

יש מחר עבודה להגיש

רדו מאמיר - רבים כאן חושבים כמוהו

יכול להיות שמיצינו את נושא תרצה, אבל בכל מקרה לא לעניין ליפול על אדם אחד, בשעה שהיו תגובות רבות שחשבו כמוהו על תרצה ועל ההתנהלות שלה. להיכנס במישהו על בסיס אישי לא יעזור למחוק את הביקורת. תודה.

כפי שאולי שמת לב...

אני אמנם מופיע כאחד ממנהלי הפורום אבל לצערי, בגלל בעיית מחסור בזמן, אני קצת מחפף ב"עבודה". אני דווקא מתרשם שמירן עושה את מה שצריך לעשות. הוא פרסם הודעה שבה ביקש להפסיק את ה"דיבייט" הדבילי הזה ואף הודיע שימחוק הודעות לא לעניין. אסור לשכוח שהפורומים נועדו בין היתר בדיוק בשביל זה - לאפשר לכל הממורמרים למיניהם לשחרר קצת קיטור בלי להזיק פיזית לאף אחד. כמובן שיש גבול לכל דבר אבל צריך להיזהר שלא נשפוך את התינוק עם המים. בכל אופן, לעניין תרצה, אפשר להגיד עליה הרבה דברים אבל אף אחד לא יקח ממנה את מה שהיא עשתה, את העובדה שהיא אוטוריטה בלתי ניתנת לעירעור בתחומה ואת זה שהיא גידלה דור שלם של אנשי קריאטיב בישראל.

amiro007

New member
דורון אתה גם פה??

יפה צודק... אכן גם אני אומר שהיא אייקון. הנה הודתי אז שלא תגידו שאני נכנס בכולם סתם.. נכנס במי שצריך.

למעלה