למירבי

מיקי1212

New member
למירבי

אם אנחנו מחיליטים ללכת ךתיווך מתי מומלץ לקבוע פגישה ? לאחר האישור הראשונה של הוועדה או עוד קודם ? בתודה רבב מראש מיקי

מיקי, את עושה בשבילי את המחקר...

אני עוקבת בעניין רב אחרי שאלותייך, וכמובן אחרי תשובותיה של מירב. המשיכי לדבר בקול, כי אנחנו בדיוק באותו שלב, של טרום-התחלת-התהליך, ועסוקים בדיוק בשאלות האלה. בהצלחה!

מיקי1212

New member
בהצלחה רבה גם לך..תגידי...

אתם גם בטיפולי פיריון ? מה הבעיה אצלכם ? כמה עברתם (אם עברתם) ? ... אז שוב שיהיה ב ה צ ל ח ה מיקי

אז ככה - - -

לא, אנחנו לא בטיפולי פריון. (לא יודעת אם לומר לצערי או לשמחתי...) אנחנו (או יותר מדויק: אני) רוקיטנסקי. אם אינך מכירה את המינוח, אז מדובר בתסמונת שבה בנות נולדות ללא רחם כלל, או עם רחם קטן/אטום/לא מתפקד, אבל יש שחלות שמבייצות, ולכן פונדקאות היא האופציה היחידה שלנו להביא ילד משלנו לעולם. במקרה הספציפי שלנו: אנחנו נשואים קרוב לשנתיים, לבעלי יש חמישה ילדים מקסימים שאנחנו מגדלים אותם ביחד (אימם נפטרה). אמנם אנחנו משפחה מאושרת, אבל האושר שלי כמובן אינו שלם עד שאחזיק בידי ילד ביולוגי משלי. ולכן אנחנו עכשו לקראת התחלת התהליך, מתעניינים, בודקים, שואלים ולומדים. בהצלחה רבה לכולנו.

מיקי1212

New member
ויייייי ממושששש

שיהיה באמת בהצלחה..ואמן ונחבוק ילד משלנו בקרוב..אאאאמממממןןןןןןןןן נשיקות ולילה טוב מיקי

לאוריתוש המקסימה ../images/Emo39.gif

קודם כל, לא הספקתי לומר לך כמה שמחתי לדבר איתך ! מקווה שהשיחה קצת עודדה אותך, למרות כל הפרטים ... מקווה שאת מספיקה להנות מהחג הקרב - שיהיה לכוווולכם חג פורים שמח

תודה, גם אני שמחתי להכיר אותך

למרות שקצת נבהלתי מכמה דברים שאמרת לי, ובכל אופן נתת לי הרבה חומר למחשבה. בודאי שאני נהנית מהפורים, התחפושות מקסימות והילדים מאושרים. איזה חג נפלא!!

מירבי*

New member
בוקר טוב מיקי..ואוריתוש../images/Emo13.gif

רצוי לקבוע פגישה לפני האישור העקרוני מכיוון שאני יכולה לסייע לכן גם בהגשת האישור העקרוני לועדה. ההחלטה בכל מקרה שלכן. יום נפלא ובהצלחה

מיקי1212

New member
בהצלחה אוריתוש..ו...../images/Emo23.gif

לנו יש תור ביום ראשון לרופא בתקווה שהוא ימליץ עלינו לפונדקאות (טופס מספר 6 כאמור)...ויייי אני לא יודעת מה אני אעשה אם הוא לא יסכים...טוב מחזיקה אצבעות חזק חזק ו מ ק ו ו ה !!! ושוב שיהיה המון בהצלחה בפגישה...ותעדכני...נשיקות מיקי

למעלה