למירבי ולמי שיודעת

מיקי1212

New member
למירבי ולמי שיודעת

המשכתי שני שרשורים מעט למטה...אם מישהי תוכל לענות לי בבקשה...רוצה ללקט כל פיסת מידע אפשרי, אנחנו עוד בהתלבטות ממש בתחילת התהליך... אז בתודה רבה רבה מראש מיקי

אני אנסה להשיב על חלק מהשאלות

לפי מה שהבנתי לא מזמן היה מקרה שאם פונדקאית ואם מיועדת נכנסו באותה הפריה להריון וילדו תאומים, על ידי כך שהחזירו לשתיהן עוברים באותו טיפול. לאור זאת, גם לי לא ברור מהיא עמדת הוועדה לגבי החזרה של עוברים לאם המיועדת. אבל נראה לי שמבחינה רפואית ומשפטית (אני לא שיייכת לאף אחד מהמקצועות הללו) אין מניעה לבצע החזרה לשתיים. לגבי אפשרות של הגשת טפסים לוועדה והמשך טיפולים שלך במקביל, גם לא נראה לי שצריכה להיות בעיה, אבל נראה לי שמירב תוכל לענות על כך בצורה טובה יותר..

מירבי*

New member
היי מיקי../images/Emo20.gif

הרופא שאמור לכתוב לך את המכתב שיפנה אותך לפונדקאות, אמור להאמין שהסיכויים להריון שלך נמוכים עד אפסיים, אחרת הועדה לא תאשר. יש קצת קונפליקט בעניין הזה, אם יש עדיין סיכויים להריון אצלך אז למה לא למצות אותם ולאחר מכן לגשת לפונדקאות? מבחינה חוקית אין איסור על טיפולים של האם המיועדת במקביל לפונדקאית, ידוע שהועדה לא "אוהבת" את זה. בכל מקרה ההחלטה תהיה שלכם בבוא העת. מקווה שעזרתי בהצלחה

מיקי1212

New member
תודה מקרב לב אתייעץ שוב עם הרופא ו.

אתן ממש מקסימות... הרי ברור שיש לי בעיה להכנס להריון אחרי 10 הזרעות ו 7 שאיבות למרות שכביכול הכל תקין..מקווה כמובן שההרה אבל מה אם לא ? והתהליך של כל הפונדקאות גפ לוקח הרבה זמן אז למה לחכות עוד שנה בשביל רק להתחיל את התהליך...? ואני יודעת שמבחינה פסיכולוגית ברגע שתהיה פונדקאית ירד ממני המון המון לחץ ואז מי יודע אולי נהרה ביחד..וי אני מפליגה בסרטים...חחח...אבל לפחות לדמיין מותר לא? חחח טוב נראה כמו שייעצתם לי קודם כל להתייעץ שוב עם הרופא... המון תודה על הידע והתמיכה, נשיקות מיקי

למעלה