למיקי !

yair abitan

New member
למיקי !

בקשר להודעתו של THE CLASH מיום 26.03.04 פניתי להנהלת תפוז ועדיין לא קיבלתי תגובה ולכן אני פונה אליך... לא יתכן שיסיתו יקללו ויכפישו על רקע דתי במיוחד בפורום זה הדוגל באי אלימות מילולית ופיזית כאחד . אבקש את טיפולך... "גם אויל יחריש לחכם יחשב"

Mיקי_

New member
אם תתן קישור אשמח

ואל יתהדר חוגר כמפתח אתה יקירי, נמצא במרחק פסע מחסימתך מהפורום עקב השתלחויות בלתי פוסקות באנשים ודעותיהם פה. הודעותייך אלו כאמור נמחקות. ולהבא, אם אתה לא רוצה לקבל הודעות מסוג זה על גבי הפורום, אנא פנה אלי במסרים.

yair abitan

New member
לא מצאתי ולכן לא ...

אוכל להעביר לך את הקישור.... אני מאמין שאם תחפשי תמצאי ובתור מנהלת פורום זה את צריכה לראות כאלה דברים לבד.... אני מדבר בצורה הכי נקיה שאפשר , זה שהאמת כואבת לכם כ"כ זו בעיה שלכם את תצטרכי להתמודד מולי ומול הנהלת תפוז בעניין זה כי אני לא אוותר ואביע את דעותיי ('חופש הביטוי אלק') . בקשר לציטוטים הנפלאים שלך , המשפט הוא : "אל יתהלל חוגר כמפתח" (מלכים א' כ',י"א) וזה גם מתורתי הקדושה......

Mיקי_

New member
אני לא אמורה לחפש...

כיוון שאני לא מצאתי הודעות עם טעם לפגם, ואתה הוא זה שמוטרד מן ההודעה, אין באפשרותי להענות לבקשתך. כאמור אני לא מוצאת כרגע כל הודעה שצריכה או אמורה להמחק. ולכן, אם לא תתן לי קישור לבדיקה, אני לא רואה כל פגם במה שמופיע כעת על גבי הפורום, ואשאיר את המצב כמו שהוא. אנא חכה לתגובת הנהלת תפוז, אין לי כל בעיה שתפנה בעתיד, או שפנית אליהם.. עבור כך כמובן יש גם את פורום משוב. אין לי בעיה עם התורה או לצטט ממנה, אני פשוט לא מאמינה בה זה הכל.

yair abitan

New member
תיקון

לא הצלחתי להביא לך את הקישור אז אני מקווה שזה יספק אותך...מוקדש לך באהבה !!! דחוף את תורתך הקדושה לתחת.ו The Clash / פציפיזם ו 02:58 | 26/03/20 תתחיל לחשוב לבד: האם אתה חושב שמדינת ישראל היום בטוחה יותר אחרי שאחמד יסין מת? אתה חושב שזה יעזור לנו בעתיד לחיות פה בשלום? בבטחון? אני זוכר הרבה חיסולים, לכל מחוסל יש רזומה עשיר בפיגועים, כבר 4 שנים מדיניות החיסולים הזאת דופקת בלי הפסקה, כל יומיים מחוסל מבוקש, ובכל זאת, והמצב רק מחמיר. הטרור הפלסטיני לא צריך הנהגה, ולא צריך שייח ולא צריך מהנדסי מטעים, כל עוד אנשים יהיו מוכנים ללכת ולפוצץ את עצמם יהיו פיגועים, עם שיח ובלי שיח. אנשים שמוכנים לפוצץ את עצמם יש בשפע, לדוגמא, חיסול השייח יסין יצמיח הרבה כאלה. בכל אופן, נראה לי פשוט שאתה מספיק טיפש כדי להאמין שיום אחד נסיים לחסל את כל המבוקשים ואז לא יהיה יותר טרור.

Mיקי_

New member
מה אתה מנסה להגיד פה...?

מה בתוך התגובה שלו (נניח שאני מבינה מה רע בכותרת) בוטה או מתלהם.. (ובוא גם נכניס את אלמנט ההשוואה להודעתיך שלך) וכמו שכתבתי בעבר, אנא פנה אלי דרך המסרים, או לפחות תשרשר!!

yair abitan

New member
כמו תמיד...

רק שמאלנים יפי נפש יכולים לעשות הבחנה מגעילה כזאת.... בדיוק כמו בניה חוקית ואי חוקית אצל הערבים הכל מותר ואילו ליהודים זה אסור... פינוי יהודים חוקי ומוסרי ואילו ערבים , חס וחלילה טרנספר לערבים זו מילה גסה.... "מחרבייך ומהרסייך ממך יצאו"

אimר

New member
בור ועם הספר

"מחרביך ומהרסיך ממך יצאו" זה פסוק שמדבר על יציאה של פולשים, לא על בוגדים.

עי ד ן

New member
אם כבר לצטט את התנ"ך אז למה לא

"ואהבת לרעך כמוך"? קל ליהיות סלקטיביים באמונה אה?

עי ד ן

New member
אתה רק עושה את עצמך כל כך אטום?

או שאתה אשכרה ככה? פינוי יהודים זה רק משטחים כבושים.

yair abitan

New member
השטחים לא כבושים...

אלה שטחי ישראל... כך חשבו הבריטים אחרי מלה"ע ה-1 וכך חשב כל העולם חוץ מהערבי... חבר שלכם השמאלנים ויתרו כדי שנזכה "לפחות" בחצי מזה...כמו שעכשיו הם מוותרים ומוותרים עד שנגיע לים...

עי ד ן

New member
הבריטים האמינו במדינות לשני העמים

תגיד אחי "שומר המצוות", איך אתה לא מתבייש בכלל לקרוא למדינתך "ישראלית" לפני קיום חזון העצמות היבשות?

למעלה