בעיניי היא תרופה מעולה......היא איזנה את מצבי בצורה מעולה(הייתי מטופלת לפני זה בדפאלט) היו לי תופעות של כאבי ראש/עייפות/שכחתי דברים.......היה לי בעיקר כאבי ראש ועייפות כשהעלו לי ת'מינון לפני כמה חודשים(וחזרתי למינון הרגיל) התופעות עלו ברמות גבוהות שיכולתי להירדם בעמידה ותוך רבע שעה הייתי שוכחת מה אמרתי/אמרו לי... התופעת הלוואי שבגללה צריך להפסיק זה פריחה רצינית....אם מתפתחת פריחה ללכת לרופא ישר אם התופעות שלי היו אז גם להגיד לרופא... מורי
למי שהיא עוזרת, מעולה. ביתי ללא תופעות לוואי , מילבד במעבר, עיפות שחלפה כעבור חודשיים. החשש הוא רק מפריחה , צריך מיד לדווח לרופא, ולרוב זה הפסקת התרופה. לרוב יהיה בסדר.
זו תרופה טובה מאוד שאני מטופל בה כבר שנים והיא מאזנת אותי. הבעיה היחידה שלי איתה זה שאם אני אחרי עבודה מרובה יושב במקום ולא עושה כלום 5 דקות אני יכול להרדם. לכן אני חייב לזוז כל הזמן. זו תרופה שקיימת כבר שנים ויש לה מוניטין, ולדעתי היא אחת התרופות הטובות יותר עם הכי פחות תופעות לווי (למרות שהיא כמעט לא יכולה לפעול לבד וצריך לשלב איתה עוד תרופות.
אני מטופלת בלמיקטל כבר כמה שנים טובות ובזכות כך אני גם מאוזנת. התחלתי עם טגרטול שאחרי תקופה מסויימת הפסיק להשפיע ושלא נדבר על הדפלפט שעשה לי צרות שלא מהעולם הזה. וכמו שכבר נאמר בתגובות הקודמות, ישנו סיכוי לעייפות, אבל היא לרב עוברת אחרי שמתרגלים לתרופה.
לקחתי למיקטל בערך שנתיים וחצי. היא היתה מעולה. איזנה אותי. הפסקתי רק בגלל פריחה מטורפת (כשהבדיחה היא שלמרות שהפסקתי עדיין יש לי פריחה ככה שלא ברור ממה הפריחה) מבחינת תופעות לוואי הרגשתי איתה ממש טוב אבל במבט לאחור אני חוששת שהיא קצת גרמה לי לקושי כשצריך להתרכז הרבה זמן. בהצלחה. התחלתי לקחת דפלפט, איזה בעיות הוא עשה לך?