למיקטל ותחליפים

למיקטל ותחליפים

ברצוני לברר אם ישנם אנשים שעברו מלמיקטל לתחליף, והרגישו או לא הרגישו בשינויים, אם בתופעות לוואי או שינויי מינון.

moribat

New member
אתה מדבר על למדוקס ,למוז'ין וכל מה

שהמשפחה? אם לזו כוונתך, בעלי מקבל פעם למיקטל, פעם למדוקס, למוז'ין, למוטריג'ין, והדבר כלל לא משפיע עליו.זה תלוי בעיקר מה יש בבית המרקחת.. היות ואין הדבר משנה, ולא מרע את מצבו, הוא לא מתעקש על הלמיקטל. אבל היה פה שירשור בעבר, לא זוכרת של מי, שתחליפי הלמיקטל לא התאימו למי שהשתמש בהם.אני מניחה שזה ממש אישי, ולא יודעים עד שלא מנסים. בהצלחה!

hashy

New member
לפני כמה זמן החלטתי לנסות תחליף רק

כדי שתהיה לי אופציה במידה ולא תהיה התרופה בקופה. מתוך ה 275 מ"ג שאני נוטלת ליום לקחתי 50 מ"ג בלמוג'ין והיתר בלמיקטל. התגובה הייתה בסדר וסיימתי את החבילה אתמול בלי שום תופעות לוואי.

תודה, אשמח לעוד תגובות.

השגתי, ושוב האחרונים ושוב התרוצצתי. יש תחליף חדש שכמו הלמיקטל , טבלית שהיא גם למציצה. חשוב לי לדעת מניסיון אחרים. אני מברר ויכול להיות שיש לי מידע חדש. טבליה !למיקטל! תחליף ------------------------ 100 * 30 ! 350 ! 290 50 * 30 ! 230 ! 180 בחו"ל 150 * 1 ! 11.2 ! 4.5 בארץ לחודש 300! 1160 ! 940 בחו"ל לחודש300 ! 672 ! 250 תשלום בקופת חולים לחודש300 ! 111 ! 95 מאיפה הנתונים: http://www.medstorecanada.com/productDetail.asp?prodName=LAMICTAL&prodStr=150mg&prodUoM=Tablet http://www.jandrugs.com/SearchRes.asp?desc=lamictal&cat=&submit=Search אשמח שיבדקו אותי, המחשב שלי נופל אז אני ממהר לשלח.

hashy

New member
לא תוכל לדעת איך ההשפעה על אפי עד

שלא תנסו. הדברים האלה לגמרי אישיים. לא הבנתי מה שכתבת לגבי ה150. 11.2 $? משהו במחיר נראה לי לא הגיוני... זה מחיר של כדור אחד?

hashy

New member
אם הבנתי את מה שאתה מנסה לבדוק

אז בקנדה המחיר ללמיקטל 150 מ"ג ל 30 יום הוא בין 266 ש"ח ל360 ש"ח. לגבי ה300 וה 11.2 אני לא מצליחה לפענח. אולי תפרט קצת יותר לגבי הנתונים ואז אוכל לעזור בבדיקה

הסבר

שתי שורות ראשונות - מחירים בארץ בסופר פארם, 100 מ"נ , 30 כדור. מחירים בחו"ל- לכדור 150 , מחיר תחליף 1 דולר-4.5 שקל, וללמיקטל 2.4 דולר 11.2 שקל. מחיר לחודש לצריכה של 300 מ"ג ליום. בהשוואה לאתרים נוספים - המחיר ללמיקטל נכון, ומחיר לתחליף( גנרי) עולה עד ל- דולר וחצי.

למעלה