למיקטל וגלולות

למיקטל וגלולות

שלום לכולם! כשנה וחצי שאני נוטלת למיקקטל במינון של 300 מ"ג ביום. בעבר לקחתי גלולות דיאנה משום שסבלתי מאקנה. לאחר שהתחלתי לקחת את הלמיקטל נאלצתי להפסיק לקחת את הגלולות משום שהלמיקטל איבד מהאפקטיביות. כיום אני סובלת מאקנה חמור ומטופלת ברואקוטן. רציתי לדעת אם אני יכולה לקחת גלולות אחרות או שזה אומר שאני רגישה לכל הגלולות. אם מישהי סבלה מאקנה ולקחה למיקטל במקביל אשמח לקבל תגובה. תודה רבה וחג שמח!

רקוטאן ולמיקטל?

רחל שלום. רציתי לדעת את לוקחת רקאוטן באישור הרופא שלך? אני שואלת בגלל שגם לי יש בעיה של אקנה והבנתי שעדיף שלא אקח רקואטן בגלל שהוא עלול לפגוע בכבד והכבד כבר בסיכון בגלל הלמיקטל.

תגובה- רואקוטן

היי, כן, אני לוקחת רואקוטן באישור הנוירולוגית שלי ומידי חודש אני עושה בדיקת תפקודי כבד ע"מ לוודא שלט נגרם נזק לכבד. שווה לנסות ובמידה ורואים ירידה בתפקודי כבד ניתן להפסיק את הטיפול. בהצלחה.

אני לקחתי דיאנה ולוקחת למיקטל

וגם דפלפט וזה היה בסדר גמור אצלי, לא היו בעיות, אבל זה מאוד אינדיווידואלי. הגיניקולוג/ית יודע/ת שאת לוקחת תרופות? לדעתי צריך לוודא אצל שלושת הרופאים. אני שאלתי גם את הנוירולוג כשחשבתי על גלולות וכמובן שאמרתי לגיניקולוגית.

tropical888

New member
לrachel22

חשבת לעשות טיפול קוסמטי? כשהייתי בצבא גם סבלתי מאקנה וטיפלתי בפנים שלי עם קוסמטיקאית וזה עזר נראה לי שזה עדיף , מאשר להוסיף לך עוד כדור שלא תמיד עוזר ואולי יכול להזיק...

למעלה