למיקה היקרה ../images/Emo140.gif
ולחברי הפורום היקרים שבת שלום
נדבי, מקווה שאתה בשלבי החלמה מהירים ביותר... אמנם באיחור של שבוע... עקב תקלה במחשב ושעות עבודה ארוכות במשרד... אני מבקשת להודות למיקה על האירוח הנפלא והמהנה בביתה בסוף שבוע שעבר... ביליתי סוף שבוע מאוד מרגש וכיפי בביתה של מיקה בקרית גת... במחיצת מעריצותיו הוותיקות של מייק (מרסלי, מיקה וסגולה המקסימות)... שאולי בעלה של מרסלי ובנה ספיר... וכמובן ילדיה של מיקה, תמר ושי... מרסלי הנהדרת הביאה אתה אוסף מדהים של אלבומים ותמונות מדהימות של מייק... והמון המון כתבות שצברה במשך השנים... אני הייתי מרותקת למראן... וניסיתי כל רגע דל לעיין בהן... בין לבין השיחות, החוויות והסיפורים המעניינים של כל האורחים... בשבת בצהריים... האזנו לקלטת
של תוכנית שהוקלטה ב"רדיו חיפה" שבה ראיינו את מרסלי במלאות 30 שנים למותו של מייק יקירנו
ובין לבין השמיעו את שיריו... לבחירתה האישית של מרסלי... ובשעות אחר הצהריים... חגגנו את יום הולדתה של מרסלי
... במחיצתם של האורחים הנוספים שהגיעו... מיכלי ובנותיה התאומות המקסימות, רתם והדס... יעקב ושלושת ילדיו המקסימים, קלי, זקארי ויניב... וסיגל שהגיעה בחברת אמה.
רבה לסגולה ויעקב
על ארגון המפגש המרגש. מיקה, אני מקווה מאוד לראות בהזדמנות קרובה את האוסף המדהים שגם את צברת במשך השנים. שלכם דליה
ולחברי הפורום היקרים שבת שלום