כשתבואי אלינו
את תבואי אליינו,בג'ינס וחולצת קטנה וצמודה,חושפת בטן חלקה וכמעט בתולית. שדייך הצעירים יציצו ממחשוף חולצתך,פטמותייך יבלטו מהבד הדקיק. תצלצלי בפעמון של הדלת. תמתיני... אני אפתח לך את הדלת. לבושה בשמלה ארוכה.אחייך ואביט בעינייך את תחייכי לערברי חיוך מתבייש חזרה. אני אעיז ואתן לך נשיקה רטובה בשפתיים,כי את תיהי כל כך יפה. את תגניבי מבט אל עבר המיטה שעומדת באמצע החדר. הוא יישב שם,לבוש בבוקסר ירוק. עיניו נוצצות מאי פעם. אפשר יהיה לחוש את האנרגיות בחדר,את הזרם בגוף... ,את השדים משתוללים אצל כל אחד משלושתינו בפנים. אני אוביל אותך בידי אל עבר המיטה המוקפת נרות. ריח קטורת נעים ימלא החדר. מנגינה רגועה,כמעט מלאכית תתנגן בעוצמות לא גבוהות. אני אגש לשולחן הקטן ואמזוג לנו יין בשלוש כוסות גדולות. מרלו או קברנה? מה את אוהבת? אני אגיש לך ראשונה. אביט בך לוגמת לגימה ארוכה בשתי שפתייך הבוערות מתשוקה אמתין בשקיקה לראות בגרונך הענוג את תנועת הבליעה. ואז נלגום גם אנחנו,כל אחד מכוסו. ידי תשלח לשיערך. את תביטי לי עמוק בתוך בעיניים ואני אלטף את פנייך הוא יישב במיטה,נשען על מרפק. מסתכל על שתינו. מחייך... אני אציע מסג' בארבע ידיים את תסכימי,מחוייכת,קצת מתביישת אני אשיל לאט לאט את בגדייך... נהנת לגלות את שדייך...חצופים...זקורים... מגורים עוד לפני שהתחלנו. שנמשיך בריטני?