למילכה

פ.יאיר

New member
למילכה

מילכה שלום את מבולבלת למה האם אלוהים נטש אותכם? האם הוא לא מסכים אם ההתנחלות לכן מסיט את מבטו הצידה? כאשר אתם נפגעים? יתכן שהוא לא רוצה שתתנחלו במקומות אלה? המשך דברי לא בא לפגוע רגשית באף אחד אבל באחרונה שומעים רבנים קטנים וגדולים מייסרים את העם אחרי כל אסון באמרה נוראה לא שמרו מצוות לא קיימו מצוות אז מה הכוונה שלהם אני מבין שאת מבולבלת אף אחד לא חושב המתנחלים לא בני אדם. אבל בני ששומר מדי פעם בישובי המתנחלים והוא מספר לנו דברים מזעזעים על סגירת חשמל ליחידה שלהם בליל שבת כדי שלא יחללו את השבת ועוד דברים הוא וחבריו לא יכולים אחרי סיורים להתרחץ המים חמים או לראות טלביזיה בשבת למה מילכה יש לנו החילוניים בטן מלאה על הדתיים וכמובן לא על כלל הדתיים אבל בגלל שהמתנחלים מחליטים מחר באמצע עזה תהיה התנחלות הם לא חושבים על תוצאות ודורשים שחיילים ישמרו אליהם ומקימים התנחלות ולא אכפת להם כלום מאף אחד ודורשים שמירת צבא עליהם ויש דברים שהמתנחלים עושים ואומרים השם ישמור עלי ואם הם נפגעים מיד הם מתנפלים על הממשלה כיאילו היא אשמה ולא עושי השטויות. ויש עוד הרבה דברים אני לא אלאה את קוראי הפורום יהיו כאלה שיסכימו אתי ויש כאלה שלא אבל זו דעתי ושוב לא כתבתי דברים אלה כדי לפגוע במי שהוא ואם נפגע אני מתנצל מראש

למעלה