למיכל....

shabaz

New member
למיכל....

יש לי עוד שיטה בשבילך אם את זקוקה לה... כמו שקראתי בספר על התת מודע החדש שקניתי... כתוב שם שאם את מכניסה כל יום לפני השינה סוג´סטיות על זה שאת בריאה לחלוטין אז התת מודע שלך יגרום לזה להתממש.... אז תנסי. אני בינתיים ממש ממש ממש ממש מתלהב מהנושא... אני ממליץ לכולם את הספר שקניתי. הוא פשוט הדהים אותי בקשר לאפשרויות של התת מודע. זה ממש לא יאומן שבז

אלון ב

New member
גם אני קראתי את הספר

גם אני קראתי חלקים ניכבדים מהספר הזה, האמת שלא כל כך אהבתי את הסיגנון של הכתיבה שם, המחבר קופץ במהירות מנושא לנושא ומקדיש לכל רעיון כמה שורות או קטע קצר מאד, אין שם ממש פרקים שלמים שמפתחים נושא מסויים לאורך של כמה דפים, בגלל זה לא אהבתי את הספר הזה. אלון

שריר

New member
ספר נחמד הבעיה בו שזה נושא

מאוד מאוד לא מפותח אז אני למשל מנסה דברים שלא נכתבו בספר ככה שאין לי דרך לדעת מתי הם ייקרו איך הם ייקרא וכ´ו

שריר

New member
סליחה מצטער לא יקרה שנית

אלון בקשר להודעה עם האשכים שלך אז הן כבר חזרו לצבע רגיל או שהן עדין כחולות מזה סגרת עליהן את הדלת של המכונית? (מי ששואל את עצמו איך זה יכול לקרות) אז הכלב של אלון הביא לא ביס באשכים ועכשיו כאב לאלון נורא אז הו הזעיק את ההורים ואמר שייקחו אותו לבית חולים הוא הריד את המכנסים עם התחתונים ובפנים הוא גילה אשכים מנופחים הוא בא להכינס למכונית ועל האשכים נסגרה הדלת וזה הסיפור

shabaz

New member
חחחחחח

קרעת אותי... או קיי....סתאם שתדעו יש מהדורה חדשה מאוד מפורטת... אני מציע לכם לקרוא.... שבז

BladeRaider

New member
אשכים??? דלת?? מכונית???

מה בדיוק קרה שם?? זה נשמע כמו כאבים נורא חזקים.... אלון, תוכל לספר מה קרה שם? (אני יודע, אני נדחף מתערב בנושא שאני ששמעתי חצי מילה עליו ועכשיו אני רוצה לדעת הכל.. זה קורה לי הרבה, תתרגלו....

BladeRaider

New member
אני לא בוגר????

הם דיברו על מישהו שכלב נושך אותו במפשעה ואחר כך הוא טורק דלת של מכונית על זה, אני רק שואל מה קרה שם אני לא בוגר?????????.. ??? ? או שפשוט מישהו כאן לא ממש סיים את חוברות התנת הנקרא של הכיתות הנמוכות......

אלון ב

New member
לא הבנת אותו, הוא דיבר לשריר ....

חוץ מזה הכל נאמר בצחוק וברוח טובה אז אל תתחילו לריב על שטויות כאלה, אם תשים לב התגובה שלו היתה בדיוק באותו קו אופקי של תגובך כלומר זו לא תגובה להודעה שלך אלה להודעה של שריר ( שרירית ) כמה שורות יותר למעלה. אז תפסיקו לריב, באנו לכאן כדי להשתתף בדיון על נושא שמעניין את כולנו והפך לתחביב עיקרי עבור רובנו ואשר נקרא חלומות צלולים, מריבות זה בפורום "מריבות".
אלון

Panther

New member
לא לא לא

אתה לא סיימת את חוברת הבנת הנקרא, כי אם כן היית מסיים אותה, היית מבין שכתבתי את ההודעה כתגובה לשריר, ולא כתגובה לך.

חלמן

New member
להגיד לך משהו!

גם אני חשבתי שאתה מתכוון אליו! יאנו לא אל שריר אלה אל השני...

BladeRaider

New member
אם לפחות ההודעה הייתה מכילה תוכן...

אפשר היה להבין.... ודרך אגב אני מניח ששוב אשמת אי סיום חוברות הבנת הנקרא עוברת אליך, אני כתבתי "או שמישהו כאן לא סיים.... בלה בלה בלה" מישהו כאן, כולל אותי.

shkool

New member
ספר מצויין!!

קראתי אותו לפני שנה בערך והדברים בו ממש נכונים ומעניינים - מומלץ ביותר! נ.ב איזה מהדורה זאת של הספר כי קראתי שיצאה מהדורה חדשה...

שריר

New member
אני הולך לקנות בקרוב תקשורת עם התת-

מודע או את ראיית הנסתר

deep ocean

New member
לשבז ../images/Emo6.gif

הי, תודה לך על ההודעה :) המממ, כן אני יודעת -מכירה את זה עשיתי את זה במשך זמן מה אבל לא מספיק התחברתי אל זה... מה שלומך בלי קשר? :)

למעלה