למיכל!

rony levy

New member
למיכל!

מיכל יקרה! אחרי 1 בלילה ואת אינך. עבר עוד יום דפוק והשמש שוב שקעה וקנינו, ועבדנו, והלכנו, וחזרנו, ורבנו, ושמחנו, וקיללנו, וחייכנו, ועוד מעט נרשום פלוס לליל סדר נוסף. איזה יופי, אנחנו חיים. ואנחנו מתכתבים. מחיאות כפיים, גם אתם שם עם הכינויים ``המשמעותיים``, שבא לעוף לחלל. אז איך בכלל אוהבים? ואיך מבינים מהי מודעות פנימית? ומי אומר שאת צודקת? ולמה אנשים כל כך נהנים להסתתר מאחורי כינויים וביטויים וחצאי פתגמים? למה, ראבאק? הלזאת ייקרא מודעות פנימית או שמא נכתירה בפחדנות? ואיך מפסיקים לעשן אחת ולתמיד? וכל זה, בכלל, כי התחברתי רק כדי לאחל לך ולבני ביתך חג שמח וכשר ומאושר!

רוני תודה עבור הברכות ....

רוני ידידי אתה בסדר? תגיד רבת עם משהוא? עבר עליך איזה יום קשה במיוחד? החלטת לריב עם עצמך? או שסתם נדמה לי? אתה יודע טוב מאד איך אוהבים. נשאלת השאלה כמה באמת תשומת לב אתה דורש מבת זוגך ומן הסביבה הקרובה ואם הסביבה מסוגלת להעניק לך את תשומת הלב האין סופית שאתה כל כך רוצה. ידידי תצטרך כנראה לדאוג לעצמך!!! להתחיל לאהוב את עצמך יותר ויותר ולהפסיק לחפש רחמים מהסביבה. קדימה הפשל שרוולים וצא לעבודה. מודעות פנימית זהוא תהליך, מי שנכנס למסע אל נבכי נשמתו צריך להתמיד ולהיות אחראי. מי שפתח בדרך לא יכול לסגת. ראה הוזהרת!!! הרבה אמיתות פתאום נפרשות מול עיננו ואנחנו לא נוכל להתכחש להם יותר. לפחד אין מקום בין שורותנו. הפחד הוא שליחו של הכח השלילי. תחשוב תמיד באומץ. חוץ מזה כדי להפסיק לעשן צריך להחליט. אם זה לא עוזר אפשר לפנות לטיפולים היפנוטיים. אם לא בא לך אפשר להציע לך טיפולים אנרגטיים. ברגע שתהיה רציני אוכל לקשר אותך אל המומחים שיעזרו לך. השאר פרטים מזהים ואחזור אלייך בלי נדר עם רשימת המומחים. אז שיהיה גם לך חג שמח וכשר. לך ולכל משפחתך, אמן. הרבה אור ואהבה אין סופית ממני מיכל.

rony levy

New member
מענה למיכל

1.אמנם כך. לפעמים עלי לריב עם עצמי. אני אשם, אני? זה הוא התחיל. 2.הפסקתי לעשן במצוות הרופאים למשך תשעה חודשים! וחזרתי אפוא לגנוב סיגריה פה וסיגריה שם, אבל הכיוון הכללי - מערב: הפסקה טוטאלית באמצעי הטבעי והפשוט של אוטו-סוגסטיה (יד ראשונה...). 3. נכון, אני זקוק נואשות לתשומת לב תמידית, בעיקר מבת זוגי, הנאווה בבנות, היפה בנשים (פחות או יותר). 4.ושאלה אחת בעינה עומדת: מה המשמעות של המודעות הפנימית האמיתית של מאן דהוא המעדיף כינוי כמו ``לגעת במהויות`` וזאת במקום לנקוב בשם המפורש (שם פרטי או שם משפחה)? - בלי, חלילה וחס, לפגוע בכבודו של איש או אשה ומתוך כבוד עמוק לשאיפה של מי שלא יהיה להסתתר מאחורי כינוי.

rony levy

New member
והעיקר שכחתי

והעיקר, מיכל, - שבת שלום וחג שמח ואהבה, אהבה כל הזמן!!!

רוני הסדר עבר בסדר? :cool:

רוני ידידי היקר!!! אני שמחה שהגעת לתובנות שהגעת. תגיד הסדר עבר בסדר כהלכתו? למה אני פשוט שגעתי את כל המשתתפים אצלנו לבצע סדר כהילכתו מהתחלה עד הסוף. ובכן לשאלתך מדוע משהוא מתחבא אחרי כינוי זה או אחר. ובכן:המודעות הפנימית של אותו אדם זהוא העסק שלו עם עצמו בלבד אחר כך לעיניניי הכינוי, בדרך כלל בנאדם קורא לעצמו בשם שהכי הכי חסר לו. לדעתי האישית בלבד. חוץ מזה מה השתגעת? לחשוף שם וטלפון כאן בריש גלי בפורום. ומה עם מציקנים למיניהם, חשבת על זה? עדיף לנו להשאר אנונימים. מקסימום יש דואר אלקטרוני לממוש קשר יותר רציני. הרבה אור ואהבה אהבה אין סופית ממני מיכל.

rony levy

New member
מיכל - הכל בסדר!

תודה על ההסברים. חן חן על ההשקעה וההקרבה. חג שמח, הצלחה כבירה ואהבה גדולה! נ``ב- ליל הסדר נחוג אצלנו על פי מיטב מסורת ישראל. אגב, האם אני מזהה אצלך ניצנים של חזרה אל המקורות???

אני תמיד שם :cool:

רוני היי!!! אני שמחה שהכל בסדר. לגבי שאלתך: אין בי חזרה אל המקורות. תמיד הייתי שם פשוט היה לי קשה לבצע את שחשקה נפשי. סדר כהילכתו. הסדר השנה התבצע בחייק הטבע. דבר מדהים ומומלץ לכל מי שבאמת רוצה להתחבר. אין דבר יותר נפלא מאשר לדבא ביציאת מצריים ולראות את הגליל התחתון נשקף ממולך. תהיה לי תמיד בריא. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

שלום לך - רוני לוי.

הזמנת אותי להגיב - לא?! אז הרמתי את ה``כפפה``. ובכן - לו עקבת אחרי הפורום - אז - היית רואה שלא מזמן הגבתי כבר לנושא הכינויים, אבל שם -דברתי על מהויות של כינויים שונים ומה מסמלים בעיני - (משהו שחסר, משהו שמלאים בו, ועוד ועוד) אבל היום, היום ברצוני להרחיב אל מעבר לכך - ולהציג את הזוית האישית שלי. כינוי - ראשיתו אולי בצורך לא להחשף, ולא רק כנגד מטרידים למינהם, כמו שאמרה מיכל למטה. שמך - רוני לוי - אולי נפוץ... אבל שמי שלי - ייחודי. אם אכתוב אותו - מייד יוכל כל אחד לאתר את כל הפרטים אודותי - לא רק כתובת וטלפון - אלא גם למצוא עלי מראה מקום ברשת... במה עובדת, מה כבר עשיתי, ועוד ועוד.. וזה באמת לא במקום. אז כן, לא רק כנגד מטרידים. לכינוי יש תפקיד הרבה יותר משמעותי בשבילי. ומעבר לעצם הכינוי, המבטא עבורי את שם התהליך שבחרתי לעבור כאן, העיקר, בעיני, הוא עצם התהליך שמתרחש כ ת ו צ א ה מ כ ך . זה כוחו של המדיום הזה, להחשף מה``בפנוכו``, מהנשמה, מתוך האישיות, בלי לעשות חשבון לאף מאן דהו. ולאדם שלא העיז להתחבר לעצמו, כמוני, לא כל כך קל להפתח. שאחרת הייתי עושה את זה אל מול אנשים בשר ודם. אל מול אנשים, המעצורים שלי עובדים שעות נוספות... כאן זה קל. כאן אין אני חוששת. איש אינו יודע מי אני בחיי היומיום (כמעט :)). מוכרחה להעיד שבתחילה - באמת אף לא אחד יכול היה לקשר בין ``לגעת במהויות`` לבין האישה הזו שיושבת כאן אל מול המסך. כי שמרתי על אנונימיות מוחלטת. ואז, כשהגיעו התגובות... התחלתי להתחזק, התגובות עודדו אותי לחשיפות נוספות ואז.. כשהתחלתי להוציא דברים מתוך עצמי, קבלתי לאט לאט כוח גם לומר אותם בחיים... לאט לאט קבלתי גם כוח לחשוף בפני אנשים שאני מכירה את העובדה, ש``לגעת במהויות`` זו אני. אחד,.. ועוד אחד, ולראות שהשד אינו נורא כל כך! ...:) וכך קבלתי אומץ לחשוף את מי שאני במהויות הפנימיות, להתחבר לעצמי. תהליך התבגרות שכזה, שככל הנראה, לא היה יכול להערך, לו הגעתי לכאן תחת שמי האמיתי. אז כינוי זה בעצם לא דבר כל כך רע, מר לוי. בשבילי הוא עשה רק טוב. B-) H-)

אהובה

אני, שיודעת מי את באמת אני, שאוהבת אותך כך וגם כך אני, שהייתי כאן לאורך כל הדרך איתך ברעש או בשקט יכולה להעיד על הכל שהכל אמת היא שהכל צעדים להוציא אותך החוצה אולי לא להתבגר כמו להתחבר... לצאת ולהיות מי שתמיד היית. בתוכך. מי שתמיד אהבתי!

אהבתי... B-)

אהבתי את דבריך, כמו כן אני חושב שחשפת הרבה אמיתות בדבריך לגבי הרבה ממשתתפי הפורום. ``לגעת במהויות`` אינו שם שבחרת במקרה, לאט לאט הוא הופך לשליחות... חג שמח, רואה בכוכבים.

שלום לך :cool:

לרואה בכוכבים שלום וברכה! אתה כל כך צודק בהגדרה שלך שלגעת במהויות התחילה לעשות כאן עבודת שליחות. חוץ מזה אני כל כך שמחה שיש לך זמן להתפנות ולשוחח אתנו בפורום הזה. אני עוקבת אחר עבודתך הנפלאה בפורום חלומות. ידידי יש לך שם המון עבודה. שההצלחה תמשיך לשרות בפורום שלך. שנזכה גם לראותך אצלנו מידי פעם ושלכולנו תהיה הצלחה. אמן!!! הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

darma

New member
אוהבת את השם-לגעת במהויות

לגעת במהויות, כל מה שנאמר נכון כולנו חוסים תחת שם הכינוי שלנו, ונוגעים במהויות שלנו, כולנו עוברים פה שינוי מדהים. ויש לנו עוד דרך לעבור. אני אוהבת את השם לגעת במהויות. שנמשיך בתהליך ולגעת במהויות שלנו. תהיי מאושרת, דארמה.

למעלה