למיכל

סממית

New member
למיכל

אני מבינה שאת מנהלת הפורום. לא הבנתי את זה מיד בהתחלה, כי לתומי חשבתי שיהיה משהו קורקטי יותר במנהל פורום שאמור לתת כיוון כללי לפורום, לתת עצות במידת הצורך, ולהשאר ברקע ולתת לאנשים ליצור את הקהיליה שלהם. משום מה נדמה לי שהקהיליה של הפורום הזה הוא את ועוד אחד או שניים. גם אני חשבתי שארצה להשתתף בפורום של מודעות פנימית, נושא שקרוב מאד לליבי, אבל מה שקורה כאן מעצבן מידי בשבילי. אני לא יודעת למה אבל זה מזכיר לי מן קומונה סגורה של אנשים שמשתמשים במילים ``אור`` ו``אהבה`` בצורה כל כך אינפלציונית שזה ממש מאבד מהמשמעות והתוכן. אני לא מרגישה כאן סקרנות וחקרנות אמיתית, אלא מן טריפ שטחי של ``צריך לאהוב בלה בלה בלה``. ואם זה לא מספיק, הרי שנראה שכל זה אינו אלא כיסוי לאגו שמרים את ראשו המכוער מידי פעם. אני חושבת שמגיע לנו משהו רציני יותר בפורום שאמור לייצג נושא שהוא כל כך מהותי בימים אלה, נושא שיש כלפיו התעוררות רבה. אני חושבת שמגיע לנו מנהל פורום מקצועי יותר, פחות מליצי ומבולבל. מישהו שיוכל להרים את הדיונים האלה בכמה רמות.
 

yofiel

New member
לסממית

אולי במקום לקטול אחרים תתרמי בעצמך לפורום?? כל אחד אומר כאן את מה שהוא חושב , ויש כאן הרבה אנשים שלומדים ומתפתחים אחד בעזרת השני. אם יש לך משהו להגיד בנושא של מודעות פנימית אז תגידי , אל תזרקי משפטים לאויר בנושאים שאת לא מבינה. עד עכשיו שמענו הרבה דברים טובים ומאירים ממיכל ומעוד משתתפים אחרים כאן , אבל ממך לא שמענו כלום... אני אישית חושב שמיכל היא בסדר גמור , ויש כאן דיונים מאוד מעניינים. את מוזמנת לעלות עוד נושאים כאוות נפשך ולתרום , לא רק לעמוד מהצד ולתת ביקורת. באור ואהבה , יופיאל המלאך
 
נסי....ואולי אפילו תופתעי.

ראשית אני מסכים עם דבריו של יופיאל. שנית את מוזמנת להפתח בפנינו להאיר ולאתגר את חברי בפורום, נשמע שיש לך הרבה בבטן אז...למה לא לנסות אולי אפילו תופתעי מכמות האהבה והרצון הטוב המועברים פה בין השורות. כולנו בשלבי חיפוש כאלה או אחרים ואנו זקוקים לכל פיסת מידע שתעזור בלקדם אותנו הלאה. בלהרים דיונים בכמה רמות צריך אנשים סקרנים וחקרנים המחפשים לגעת באמת למרות הקשיים הסביבתיים לכאורה. ביקורתיות ויאוש מההנהלה לא יביאו לשינוי מחשבותיך, ריגשותיך, מודעותך הפנימית...כן! באהבה, רואה בכוכבים.
 
הרבה אהבה אליך

סממיתי היקרה!!! מדוע את כל כך כועסת? כדי להעביר ביקורת ולשפוט את מקצועיותו של האחר עלייך להגדיר בדיוק את ציפיותייך. מתוקה אי אפשר לשפוט אדם עד שלא עמדת במקומו. מדוע לא בחרת את לנהל את הפורום שכל כך מעניין אותך? חמודה לגבי הגדרות של קומונה סגורה? מי קבע שזה כך? את בלבד ידידתי את השופטת והפוסקת בלבד. הפורום הזה פתוח לדיון עבור אנשים שרוצים לשתף אחד את השני בכל מיני דברים שהם חוו וחווים במשך חייהם. אם את אדם סגור שאינו מוכן לשתף ולהשתתף זו הבעיה האישית שלך. את לא מוכרחה להשתתף, מבחינתי מספיק לי שאת ורבים כמוך ישארו על תקן צופים וזה בסדר. אני יודעת על לפחות עוד שלושים אנשים שיושבים וקוראים את השורות שאנחנו רושמים והם לא מוכנים להחשף. הם נחשפו בדואר האלקטרוני שלי אז ??? דבר נוסף אנחנו נמשיך ונשלח אור ואהבה ללא תנאי ללא גבול וללא סוף... אני תקווה שביום מן הימים תפתחי לקבל ולו מעט מהכמות האדירה שאנחנו מכוונים אלייך. אם תסירי את ההתנגדויות שלך אולי תתחילי להרגיש את הרטט הנעים שיפשוט בכל גופך. מן זרמים חשמליים שיציפו אותך. או אז תוכלי להנות מכמויות האהבה האדירות שנשלח לך. בהצלחה. הרבה אור ואהבה ללא גבול וללא תנאי. מיכל
 
למעלה