למיכל 18...

Katy Cat

New member
למיכל 18...

בחיפושי אחר הודעה כלשהי הגעתי לארכיון וראיתי שכתבת שם על נוזל ללחיים שאמור להעניק להם קצת צבע. אני ראיתי את זה בטלוויזיה לפני שנה וחצי (בתוכנית דמוי "המהפך" בבי בי סי פריים).כמה שבועות לאחר מכן טסתי לבלגיה, והם אמרו שנדמה להם שיש את זה רק באנגליה. גם השנה בחופש הגדול טסתי לבלגיה, וגם אז הם לא הכירו את זה (ובלגיה דווקא ארץ שידועה בכמות הקוסמטיקה שהיא מוכרת... יש חנות של PARIS ICI XL -רשת קוסמטיקה נפוצה,בכל פינה). הייתכן שיש את זה רק באנגליה באמת?

michal18

New member
לא נראה לי

את בטח מכירה את SEPHORA - רשת האיפור הכי שווה שקיימת. יש להם מלא מוצרים של מלא חברות וכמובן שגם מין נוזל ללחיים. אני, וזה רק על סמך המידע ברשת ולא על סמך ניסיון, הייתי מנסה את BENETIENT של BENEFIT. אבל למה לך לשבור את הראש? קודם כל, לART MAKE UP יש כזה מין קרם ללחיים והוא לא רע בכלל (יש להם סניפים בת"א ויש אחד בגרנד קניון בחיפה, עירי). מלבד זאת, אפשר כמו שכבר ייעצתי מניסיון אישי (והמצאה אישית!) לערבב סומק אבקתי איכותי עם קרם לחות עדין. אם הייתי נוסעת ממילא לחו"ל בטוח הייתי משיגה לי את הBENETIENT כי הוא ממש שווה - להלן קישור. מקווה שסייעתי (אני יכולה לזיין לך את השכל על איפור עוד שעות....)

Katy Cat

New member
אולי אנחנו מדברות על דברים שונים

התמונה של מה שנתת לי קישור אליו לא עולה, ולכן אני לא בטוחה שאנחנו מדברות על אותו הדבר. אני מדברת על סומק נוזלי בשפורפרת, כמו הצללית בקרם של מייבילין,מכירה? בכל מקרה, בבלגיה...בחנויות שהיו בהן את כל החברות מהיקרות ביותר ועד הפשוטות יחסית - לא היכרו.

למעלה