למייקי

בן54

New member
למייקי

רציתי לספר במפגש, אבל הרעש והצעקות..... סיפרת על החתולה שהתגלתה כחתול... או ההיפך ובכן בבקשה: אדם מגיע לוטרינר ומספר שהחתולה שלו כל הזמן משמינה הוטרינר בודק ופוסק "חביבי, החתולה שלך בהריון!" "אבל איך", שואל הבחור "אין שום חתול בסביבה." "אדוני" כך הוטרינר "זהו, אין מה לעשות היא בהריון". "לא יכול להיות" מתעקש הגבר "בוא אלי הביתה ותראה שאין חתול בסביבה" הוטרינר מגיע לביתו של הלה ועל הספה בסלון רואה חתול שמן ומדושן משתרע לו במין פינוק כזה, מביט בתהייה בבעל הבית והלה מגחך ואומר "לא, זה אח שלה..............."
 

Sודית

New member
בן...מה אתה כבר עושה פה???

מה קרה? נגמרה החאפלה? עזבת ראשון??? נוווו.... ספר... מה אתה מספר בדיחות עכשיו. רכל קצת לפני שיבואו החברה
סודית מסתקרנת
 

בן54

New member
היה כיף

אבל לי קצת קשה עם הרבה רעש וצעקות אז אחרי שעתיים הרגשתי שזהו.... הם עדיין ממשיכים שם עם צחוקים ודיבורים המון אוכל ואווירה חברית
 
זהו גם אני פה....

באמת היה כייף, לא הספקתי להכיר את כולם, כולם הספיקו להכיר אותי. הרגל הציקה לי... ברחתי מוקדם. בטוחה שנהנתם. בפעם הבאה, נשארת עד אור הבוקר... הבטחה. מחכה לשמוע חוויות מהמשך הערב. תודה מיוחדת לפרח, על האירוח, מקווה שמחר ועד הבית לא יחליט שאת צריכה להביא את ההורים לשיחה עקב הפרעות חוזרות ונשנות לאורך כל הערב.
רשפים ביום של אור.
 

ירקרק

New member
אם את עוד כאן...

אולי תספרי לנו בלי חריזה איך בכל זאת היה
ירקרק מסוקרן
 

גלית47

New member
סבלנות ירקרק

כנראה שרק שנינו כאן, והסקרנות שלך תאלץ לחכות למחר חייך ירקרק ומחר תקבל אינפורמציה כמלוא השק גלית
 

viviti

New member
מה בדיוק הייתה השאלה ?

רציתם לדעת על התנוחות השונות? בשביל זה צריך להגיע ממש...... פשוט לא ניתן לתיאור...... מה ששם היה.....
לילה...... בעצם .. בוקר טוב...
 
למעלה