למיטב ידיעתי

shambi

New member
למיטב ידיעתי

אסור שיהיה קשר רומנטי בין פסיכולוג לבין המטופל. אז מה הולך בין בתיה לריקרדו? או שעל זה הם לא חושבים? ואני חייבת לציין דבר אחד - לשירן יש קול ילדותי. שלא תדבר וזהו!

sul da bahia

New member
יכול להיות

אבל בתיה מכוערת והוא די חמוד... אני שונאת את הקטע של הפסיכולוג והמטופל... מה את חושבת??

shambi

New member
הממממממ.......

אנשים, מה יש לכם מבתיה? תפרגנו.. הקטע הזה של פסיכולוג מטופל.. מה לעשות? אם את פוחדת להתאהב בפסיכולוג שלך, מראש - תבחרי בפסיכולוגית. והלסביות למינהן - תבחרו בפסיכולוג! [שמעתי את זה ב Y בלילה]

sul da bahia

New member
חחחח

נחמד... כן אבל....ריקרדו דוקא חמוד אבל עכשיו שחושבים על זה גם בתיה... גם שינו לה את המראה..וזה יותר יפה לה ככה.... גם את חושבת? ראית היום את הפרק?

shambi

New member
כן ראיתי

ולדעתי, תמיד שיש דמות שהמראה החיצוני שלה לא מי יודע מה, משפרים אותה כשמתחיל להתפתח לה איזה רומן... דרך אגב - אני מנסה לא להתמכר לסידרה כי עוד מעט אני חוזרת ל YES. אתמול שמו לנו דיגיטל [נראה לי חזרתי על זה מליון פעמים] וממש לא התלהבנו. אבל מה, התמכרתי לירון! כזה חמוד!!!!

S w e e t Baby1

New member
שינו לה תתסרוקת....

כי זה בגלל לא שהיא נראתה רע קודם!(אפילו שהיא קצת כן אבל ניחה) ...בגלל שיענו היא ב"קשר רומנטי" אז היא צכה לשנות מראה אבל שיהיה! והקטע בינהם מעצבן אותי אני שונאת תקול של שניהם אבל לא נורא! ובקשר למי שאמר שלשירן יש קול של ילדה או משו כזה אז אני מתה על הקול שלה! מ ת ה עליו!!!! ושתמשיך לדבר היא מצחיקה אותי בכל משפט שיוצא לה:)

BniTa The MaS

New member
ממש לא ../images/Emo70.gif

החליפו לה תסרוקת כדי שהיא תהיה דומה לריקי ואז ריקרדו (תומר) יתאהב בה

גם אני חשבתי על זה../images/Emo70.gif

יש לה שיער ארוך שחור וחלק- בידיוק כמו לריקי
ולמה הוא מתאהב בבתיה
כי היא מזכירה לו את ריקי
*טא טא טא טאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם* בגלל זה מאז שהיא פגשה את ריקרדו היא עם שיער פזור...
ריק(י)רדו...

shirakl

New member
לא נראה לי שיש עם זה בעיה מיוחדת...

מה
לא יכול לקרות למשל שמישהו נשוי לפסיכולוגית והיא עוזרת לו בבעיותיו הנפשיות
שניהם פנויים, והם מצאו זה את זו... מה שמעניין אותי זה מה יקרה כשיגלו שריקרדו הוא תומר הבעל האובד של ריקי (אם אכן כך הדבר
) כי הרי הרבה מההתאהבות שלו בבתיה קשורה למראה, ולדעתי המראה של בתיה פשוט מזכיר לו את ריקי... מה שבכלל קורע אותי זה זה שיש לה כאילו משחקים כאלה. וכל יום הם משחקים במשחק אחר. כמו שאנחנו משחקים בפורום - משחק האסוציאציות, משחק שמות
כל הקטע עם בתיה וריקרדו פשוט קורע מצחוק

למעלה