למיוחדת...

יערית

New member
למיוחדת...

את,כן את.. מרגישים את פירפורי ליבך עד כאן, את שנמצאת בבועה שלך,שלא מבינה מה עובר עלייך, אני רוצה לומר שאל לך להכנע לפחד, אל לך לחשוש מרגשותייך, תני דרור למחשבותיך, לרגשותייך, לביצועייך(אכלת אותה!) לכל דבר שנפשך רוצה איתו,הכל כמובן כאשר המשוב הוא חיובי. אוהבת את החופש שלך,אוהבת את דרשותייך אליי,אך כאשר מדובר בך,את פתאום אילמת... צאי אל החלון... שובי הביתה.. ואת הנשמה מתוקה שלי... בואי ילדה.... אני אנגב לך את הדמעות.... הורה מממטרה... סובב לו סובב הפינג`אן... אש אש מדורה...תחתונים של... אחותי יאלה תחזרי אלי... שלך, בחוסר שפיות(עיצבנו אותי היום חבל על הזמן) יערית.

ועכשיו - שיר הלל ליערית :)

רק שנרגיע לך את הנשמה.. אחרי הלילה הסוער עם אוריאנה - גם לך מגיע שיר: ירח מלא ------ יערית, אהובה ירח מלא מצייר בך כתמים של צבע אפלולית מעוגלת של שד זוהר מרגיע של מותן תכול מסקרן של ברך כפופה.. ושלווה נושמת חזך מעלה מטה.. פטמותייך קורצות כשני כוכבים עדיין לחות מחקר לשונה של אוריאנה ירח מלא קרנו מלטפת קווים לבנים על שפתיים פשוקות מעט נחיריים רוטטים שרידי עונג אוריאנה - פקוחת עיניים לצידך נושמת את מראך השקט אהובתה הנשגבת עד אור זריחה יתיך שנתך ותבואי אליה פסי (מסטולית באמצע היום במשרד..) שוב..

היא צודקת

יעריתוש, אנא פחות קרם-גוף. לא טעים. התחשק לי לגלח את הלשון. אוריאנה

יערית

New member
עכשיו שיר הלל לפסיפלורה

בתור תודה על השיר הנפלא, ישבתי וכתבתי לי משהו במיוחד עבורך: פסי פסי פסי פסי פסי פסי פסי פסי פסי פסי פסי פסי נפלא!!!!!!!!!!!!!!!! וואו לקח לי שמה שעות לכתוב אותו, מקווה שאהבת,את יכולה גם להדפיס אותו נשמה טובה. יערית-יודעת להעריך חברים טובים.

כל מילה.. כל אות..

חדרה לליבי כחדור להב לאבטיח! נשמה שלי - בחייייייייים אני לא אשכח לך את זה!! מותר לי להעתיק ולשמור את זה? להראות למשפחה? לשכנים?? please!!!!!!!!!

שרון-ב-

New member
אין כמוך יקירה !

מוכנה להיות המיוחדת שלך ולהרויח כמוך חברה תודה לך על הכל מקשיבה לכל מילה לא תמיד מיישמת.. נכון...לעיתים אילמת אבל את תקשיבי לי שמעת ? זכיתי בהמון ארוחות צהריים מחברה אחרת ששמעה בקולי ;-) (ועכשיו משלמת ביוקר במשקל) שרון, שהתרגשה עד דמעות, שונאת רגשנות יתר כשזה נוגע אליה

יערית

New member
תפקידי הוא

לנגב לך ת`דמעות..... שלמה ארצי ידע מה שר, אני יודעת מה רגשנות יתר עושה, אז תני לנפקין שלי לעשות את מה שהיא הכי טובה בו(חוץ מניגוב למטה), ורק אותי לא מזמינים לארוחת צהריים(רק לכוסית יין)(אהה סליחה גם סינית לערב).... קר לי ועצוב... אני תיכף מתכסה בפוך כאן לידי. יערית(לא מבינה איך הקור חודר לגופה)

למעלה