למטורפת הסכינים

Tonjin

New member
למטורפת הסכינים

הנה אתר שמשלב יפה שני דברים שאת מאד אוהבת, סכינים וצפרדעים... מה שיפה גם הוא שהם נעשו בארץ, על-ידי בחור רוסי שגר בחיפה...

מה שהבאת כאן

בהחלט מזכה אותך בכמה כוסיות של קלבאדוס
(יש אחד חדש, מהמרתף...בערך בן 60 הייתי אומרת
)

harpi

New member
שמעתי קלבדוס, אז באתי ../images/Emo13.gif

אם כי באופן שהחיות האלה מתלבשות שם בקצה יש רמז פאלי-משהו...
אגב - את אהבת סכינים גם לפני ארניס, או שזה בא עם התרגיל? רק שאדע לאן זה יכול להגיע...

הרבה הרבה לפני..../images/Emo13.gif

קודם כל ברוכה הבאה לפורום
אני גדלתי עם הרבה להבים סביבי... הגעתי לארניס מתוך אהבה ללהבים..ואז גילית את כל השאר
...אבל אני חייבת לציין שהאהבה רק הולכת וגדלה, ככל שאת מתאמנת..

harpi

New member
../images/Emo5.gif

ההתנסויות שלי עם להבים עד היום כללו הסתמכות טיפשית מחוסר ידע שהובילה לחתכים בידיים (ללכת לישון עם סכין מתחת לכרית, לנסות לפתוח אגוזי קוקוס כשהלהב מופנה לא נכון, ושאר פניני גאונות). טוב, בעצם - חלק היו על טהרת גאוותה של שפית חובבנית. אגב, מה זה בדיוק 'גדלת עם הרבה להבים סביבך'?

לעודד שרמיסטר ז"ל - אבא של נועה

היה (ועדיין קיים בבית אימה של נועה) את אחד מאוספי כלי הלהב הגדול והאיכותי ביותר בישראל (אם לא הראשון שבהם). מוצג ומקוטלג כמוזיאון לכל דבר וענין. לא לבעלי
חלש. לא יתקבלו לסיור כאלו שקנאתם אינה אלא קנאת סופרים בלבד
.

NetaSher

New member
...He wasn't only Noa's Dad, you know

**POL What? I'm that far away that she became a lonely child

roy33itc

New member
נועה,זהירות כפפה......

אולי תארגני סיור במוזיאון לחברי הפורום? אני אשמח מאוד ונראה לי שעוד כמה.

רועי שים ../images/Emo23.gif

זה לא מוזיאון אלא בית פרטי, "מוצג ומקוטלג כמוזיאון".

תודה דוד,../images/Emo207.gif עמותת אנקה

זה אכן מוזיאון קטן, אבל בבית פרטי. מה שכן הנה קישור לעמותת אנקה, שאבי (ואבא של netasher
) היה בזמנו יו"ר העמותה, זו עמותת אספני נשק קר אתנוגרפי והיסטורי בישראל, ושם ניתן לראות שתי תמונות (חלק קטנטן) מהאוסף שלו וכמו כן של אספנים רבים אחרים...

roy33itc

New member
שמתי לב לכך מההודעה של יובל.

המשפט "לא יתקבלו לסיור כאלו שקינאתם אינה אלא קינאת סופרים בלבד",העלה אצלי רעיון... אני מבין שבית פרטי וקבוצה גדולה לא ממש הולכים יחד. טוב,כולה רעיון.

ננדין

New member
אפילו אני עד היום לא קיבלתי סיור שם../images/Emo70.gif

וביקשתי/התחננתי לא מעט פעמים...אז אתה חושב שתארגן קבוצה גדולה של הפורום לשם
בייבי יי - את יודעת מה
מהיום אנחנו בברוגז מוחלט עד שאני אקבל סיור

NetaSher

New member
זו לא אשמתנו שהצטרפת לארניס מאוחר...

ננדין, אתה יודע שאתה תמיד מוזמן אלינו הביתה
. אתה מוזמן להצטרף לבייבי באחד מביקוריה לאמא (מוהאהא!) או אליי החל מינואר... נטע המשחקת את השוטר הטוב, עד שנועה תשחק את השוטר היותר טוב...אולי היא אפילו תשחד אותך בעוגת שזיפים! (או שזה מה שאני חולמת עליו...?) סביר יותר להניח שזה יהיה פרפה מנגו. דרך אגב, אני כבר לא עוקבת כמה פעמים בשבוע אתם מאיימים בברוגז...אם כבר, אז מכות, עם בוץ ועם מצלמת וידאו כדי שגם אני אהנה
העם דורש YOU TUBE!

roy33itc

New member
פרפה מנגו?!,אהה ננדין אני אממם אתעכב בסיור

כי יש לי איזה עניין קטן במטבח.... תמשיכו,תמשיכו!

NetaSher

New member
אני מצטערת, אבל פרפה מנגו זה המומחיות של נועה

תצטרך לדבר איתה בנושא...אני פשוט אמשיך לחלום על עוגות שזיפים...

ננדין

New member
מה מאוחר??? אני כבר שנתיים בארניס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ועוד יותר זמן מזה אני ידיד של אחותך אבל לא עוד
וחוץ מזה, אני לא הולך איתה יותר מכות כי בפעם האחרונה שהלכנו מכות מחוץ לאימון, זה לא נגמר טוב... אם אני אסמוך על אחותיך אני אראה רק תמונות וסיפורים מגרמניה, קבענו לינואר אני ואת

למעלה