למחקר אישי

למחקר אישי

לצורך (אמיתי) אישי שלי, אני מחפשת קלישאות. קלישאות מכול סוג, לכול ארוע, ולכול מטרה. חשוב לי גם קלישאות שמתמזגות גם לעולם המדיטציה. אודה לכול מי שיסייע בידי וישרשר לכאן קלישאות שהוא מכיר. גם אלו שנראות ברורות וידועות. כול קלישאה תסייע לי.

dharmax

New member
->

הנה אחת, שחוזרת ללא הרף פה: "מאות מחקרים מוכיחים ש..." וימשיך כבודו...

מוכיחים ש..

מי שמחפש סופו למצוא משהוא. לא בהכרח ברור מה הוא ימצא, לא ברור אם הוא יזהה שהוא מצא, אבל משהוא יקרה. אז תעזור לי? תוסיף קלישאה או שתיים?

קלישאות, אוי איזה כיף

"להיות כאן ועכשיו" "תפסיק לחפש וזה יבוא לבד" בטח יבואו לי עוד כמה... בא לך לשתף אותנו ב"צורך האישי"?

"צורך אישי"

זו מחשבה שכזו, עדיין לא מגובשת... מאחר והקלישאה כשהתלמיד מוכן המורה יופיע לא בהכרח מסייעת לי עם העבודה, התחלתי להתחיל בנקודה הזו. בקיצור... לא סגורה על התוצאה, ולכן לא יכולה להסביר למה זה ישמש בדיוק. תודה על הקלישאות, אשמח לקבל עוד...

לקשמי

New member
ה../images/Emo190.gif מצטט את כתבי הקודש

זאת עוד קלישאה, אין לי מושג למה היא צצה לי פתאום, אבל בכל אופן זה מה שעלה לי.

הממ.... בוא ניראה, קלישאות...

מה עם הקלישאה - כשהתלמיד מוכן, המורה יגיע ? אגב, מה עם המקום של הקלישאות, בלהפוך רעיונות רוחניים למשפטים יומיומיים, אולי אפילו מנטרות? זה גם חלק מהמחקר? בגלל שבזמן שניסיתי לחשוב על קלישאות, הרגשתי קצת לא בנוח עם המשפטים האלה, שבאופן כללי הרבה פעמים אני מסכימה עם האמת שעומדת מאחוריהם, כאילו שאם אני מכניסה אותם להגדרה של קלישאות, אני פוגמת באמיתות הבכלל לא קלישאית שאני רואה בהם... מה את אומרת?

בפורום אחר

בו ביקשתי קלישאות, משיהיא (שומרת מסך) אמרה : "כול משפט, כולל אלו של חזל"נו, ברגע שנאמר טיפה לא במקום ו/או טיפה יותר מדי, הופך לקלישאה (גם אם יש בה אמיתות ותובנות)" ואני חושבת שהיא צודקת.

זה נכון

המושג "קלישאה", על הקונוטציות השליליות שלו, מדבר רק על אופן השימוש בביטוי. הוא לא מדבר על מידת האמת שיש בו.

eyola

New member
קילשאה בהחלט יכולה להיות אמת

למעשה רוב הקלישאות נוטות להיות אמת רק... מהי האמת?? קלישאה?

barak001

New member
והם לא

שקולים, אבל הגרסא שלך עדיפה, לפחות יש סיכוי שהוא יעזור בכל מקרה.

למעלה