למחוק או לא למחוק?

למחוק או לא למחוק?

אני מעיינת בספר טלפונים שלי, מוסיפה אנשים לרשימת ה``מי להזמין לפיקניק המסורתי מחר?``. הגעתי לאות פ`. פלינט. פלינט תמרה ואדם. כבר כמעט ששכחתי מזה לגמרי, חזרתי לאותה שמחה תמידית שלי. ואז נתקלתי בשם הזה. למחוק או לא למחוק? הרי הוא גם ככה מת, אז למה לעזאזל שאתקשר אליו, אל אדם פלינט? אני לא יודעת מה לעשות. תעזרו בבקשה. think floyd מיכל

erlich

New member
תשמעי....

זה שהוא מת, זה אולי אומר שלא תקשרי אליו (טוב, תאמת זה די בטוח שלא תתקשרי אליו, לפחות לא בחמש שניות הקרובות), אבל זה לא אומר שכדאי להדחיק אותו, לשכוח. לפעמים אחרי שבן אדם הולך, נשארים לנו ממנו דווקא הפרטים הקטנים: תמונה בספר מחזור, איזה פתק שהוא העביר לך פעם בשיעור, המספר טלפון שלו.... ואני מדבר מניסיון. לפי דעתי זה מאוד חשוב שלא להעלים את הפריטים הקטנים האלו, ולשמור אותם באיזה מקום פרטי ולפעמים אם מתגעגעים אז להסתכל על זה. אם את כתבת את הטלפון שלו בכתב יד (או אולי הוא כתב) אז יש לזה עוצמה חזקה הרבה יותר ממה שאת חושבת, תסתכלי על הכתיבה, ותזכרי במה שחשבת אז, ובדברים דומים. כמו שכבר כנראה הבנת, אני מציע לך לא למחוק, לשמור ולזכור. תמיד. תודה, ארז.

flowr..

New member
זו גם דעתי,

לא למחוק בשביל הזכרון והסנטימנטליות... אני רק מציעה לך, זכותך לעשות מה שאת רוצה, אבל... זו דעתי.

למעלה