למות

למות

למות זה הדבר היחידי שאני רוצה אין לי כבר מילים כל כך כואב כל כך חד האלכוהול האקסטזי מחכים לי פה ואני מתמהמהת דפוקה שכמותי כבר אין לה סיכוי מחכה רק למחר לכאב המתמשך ממשיכה לבזבז את זמנכם אז תתעלמו מצטערת אין לזה פואנטה לא הייתי צריכה לכתוב כלום אני פשוט צורחת

גיל.

New member
במקום למות, תיוולדי מחדש!

מה דעתך? להוולד מחדש כשחף חדשה! לצאת מהמקום שאת תקועה בו ולהתחיל להרים את הראש מהרצפה ולהסתכל קדימה! להסתכל במראה ולהיות מאושרת! לדעת שאת כל מה שאת יכולה להיות וטוב לך עם זה! שחף, בשביל להוולד מחדש, את צריכה לעזוב את הרחם! בעיקר כשהרחם רעיל!

גיל.....

אני לא תקועה אני אוהבת את המקום ואת האנשים והמקום לא רעיל אני כבר לא יודעת אני סתם כלבה אליהם זה לא נכון

נסיכתי, למי שיש כח ליצרוח יש גם כח

להתגבר. זה נשמע אבסורד? אז לימדי מנסיונם של אחרים: לצרוח, לחשוב על מוות, לחשוב מחשבות כואבות, להתייאש, להרגיש חסר אונים עם רגשות שליליים וכואבים לוקח המון אנרגיות. למרות שאני לא מכיר אותך, כמעט בטוח שאת מותשת נפשית וגופנית. האין זה כך? (אם כן, כיתבי לי, כדי שאוכל להתייחס לזה בהמשך). ניתן להתגבר ישירות על החידלון, או לנצל אנרגיות מבוזבזות אלה לטובטך. את חושבת שניסית הכל, ואין כל דרך להגשים את מה שאני טוען, כאן? (אם כן, כיתבי לי). אני טוען שחלק גדול מהדברים שניסית נועדו לכישלון מראש, כגון הטיפה המרה. כל איש מקצוע יודע שתוצאות השתיה הן הקלה מיידית ודיכאון עד מחשבות להתאבד והתאבדות מאוחר יותר. אם כך, מה את מחדשת? האם להוסיף על מצב גרוע, חומר המגביר את הדיכאון והסכנה נראה כמו נסיון כנה ואמיתי לטיפול עצמי, או שמדובר בבריחה רגעית במחיר גבוהה? אני משוכנע שבדיקת שאר מעשייך, שנועדו לשיפור מצבך יתגלו בהם בעיות שגרמו לכך שתכתבי את מכתבך זה. אני מקווה שרוח דברי מובן. השורה התחתונה היא שאם עושים את הדברים נכון, יש מספיק כח כדי להתגבר על הרע שבמצבים.

תגובה קצרה

1.כן אתה צודק בענין המותשות אבל...אני מוצאת בעצמי כוחות פפיזיים רבים אולי רבים מדי שאני בדכ גומרת עד אפיסת כוחות ואינפוזיות. 2.האלכוהול שווה. 3.הייתי כותבת אבל שוב...כואב מדי ואין משהו ספיייפי ואני מותשת כדי למרוח

גיל.

New member
תגובות:

1. אז כנראה שאת לא מוצאת בעצמך מספיק כוחות... אחרת לא היית גומרת מותשת כל כך. 2. האלכוהול=דיכאון... זה בטוח. את מדברת עם מישהו שהיה שם. תאמיני לי, בטווח הרחוק זה לא שווה שום דבר חוץ מבעיות כבד... 3. תכתבי רק כמה שאת מרגישה שנכון לך לכתוב באותו רגע! נסיכה, תאמיני לי, החיים יפים כמו שהם! כל התוספות הכימיות למיניהן (אלה שלא נרשמו ע``י רופא), הן סתם! סתם דברים מזיקים, סתם אשליות שאת מוכרת לעצמך בזול! סתם תחושות שלא קיימות במציאות אלא רק בכימיקלים! זה לא אמיתי! הבעיה היא שאת יודעת שזה לא אמיתי. האלכוהול ממסך, נכון, אבל את יודעת שמאחורי המסך ממתינות הבעיות האמיתיות... אם כבר בא לך לקחת כל מיני פתרונות כימיקליים, לכי על הדברים האמיתיים! לכי על משפחת ה-SSRI הנפלאה (פרוזאק וחבריו) שלא הופכים אותך ליצור חסר דעת, אלא נותנים לך בסיס חדש שממנו תוכלי להתקדם! נכון, זה תלוי גם בך. פרוזאק עוזר, אבל לא נותן פתרון מיד ולא בקלות יתרה. את צריכה לעבוד על עצמך במקביל! זה שווה את זה!!! בחיי... מממישהו שהיה שם... באמת...

למעלה