למות

למות

"נדמה לי שהתגעגעתי" אני אומרת לו כשהוא פותח את הדלת. המבט שלו מופתע, כאילו לא ידע שאגיע, אולי חשב שאיני אמיצה מספיק. הוא מחייך, שותק ומושך אותי פנימה.
"משהו לשתות?" שואל.

הוא מכסה לי את העיניים. מפשיט אותי לאט. אני כבר לא שלי עכשיו.

כשהוא נוגע בי, אני חושבת על זה שפעם הייתי כל כך עמוק מתחת לעור שלו, תוהה אם בכלל יצאתי משם אי פעם. גם בו הגעגוע צורב, חורך. לאט לאט זה משתחרר.
הוא מכסה לי את הפנים בכף היד שלו. כמעט ושכחתי עד כמה היא גדולה ואני ממיסה את עצמי בין האצבעות שלו, כמו זכוכית שמשנים צורתה מעל האש. הוא לא ממהר, וגם אני. הזמנים שלנו יחד תמיד היו כמו שעון מקולקל שמאיץ ברגעים.
זה מתחיל בסטירה אחת. זו תמיד סטירה אחת. הכאב מתפשט לי לכל אזור הפנים ואני מוציאה זעקה קלה. "בן זונה", אני מסננת.
אחר כך יבואו עוד, עוד לפחות עשר סטירות, עד שתצא ממני הילדה המטומטמת, החרמנית, שרק זקוקה לעוד.
כשהוא צובט את הפטמות שלי, אני שומעת אותו צוחק. תמיד היה לו צחוק כזה שמילא לי את הנפש. הוא לוחץ חזק, עד שאני צורחת.
גם כשביקשתי לבוא כדי למות, הוא צחק. אמר שאני משוגעת, שאין לי גבולות. איתו מעולם לא היו. בדרך אני חושבת על דנטה, על מעגלי גיהינום. על זה שרציתי ממנו פעם להיות השטן שלי. ולרגעים, היה.
עכשיו הוא חונק אותי, חונק את כל מה שהייתי עבורו פעם, כל מה שהיה שלו, ואני נולדת מחדש.

tinky2

New member
מקסים

A לוןA

New member
כמו עוף החול

את נגמרת
מתכלה, ונוצרת מחדש
בידיו.
&nbsp
אהבתי ממש.

A לוןA

New member
כל אחד לוקח את מה שמדבר אליו

ואם אני משקף לך את זה חזרה ואת מתחברת- נהדר לשנינו :)
&nbsp
כיף לי שאת כאן.

מתחשק לי להתחתן איתך

והכי אהבתי את הדימוי על הזכוכית
ממש ראיתי את זה במו עיני איך היא מותכת
ומתגבשת ונוצרת בחום יוקד

והקללות שגם לי וגם לך משותפות.
בכל מקרה לא לחינם את צועניה-
לאלה שבשוליים ולזרים מידיעה מראש-
תמיד יש תובנות ומיוחדות יותר על העולם
רק מעצם ההתבוננות האקטיבית באחר

וממש הקטע הראשון שאני מצליחה לראות בו זהות אלי אבל ממש קרובה.
אשריך

התלבטתי

אם להגיב לך עבור כל הודעה בנפרד, או יחד. אנסה ביחד.
&nbsp
קודם כל, אני עוד רווקה, אז יש לך צ'אנס! :)
&nbsp
אני שמחה שיכולת להזדהות עם הקטע. באופן כללי אני כותבת המון, זה אחד מהדברים שאני מאוד אוהבת לעשות בחיי, אז ככה שיש עוד הרבה קטעים. חלקם נמצאים כאן בפורום, בארכיון.
&nbsp
הדימוי של המדבר ומי התהום יפה.
קשה לי לאהוב בחצאים, אף פעם לא כל כך הצלחתי להבין איך אפשר,
בעיניי זה אפילו משול להתמסרות, שיש בה משהו מקיף, חזק. ואני לא אכתוב את המילה עוצמתי כי נהייתה לי ממנה בחילה קשה בהקשרים אחרים של פמיניזם ונשיות.
&nbsp
&nbsp
דנטה אדיר בעיניי.
לצערי לא קראתי אפילו מאית מהקומדיה, אבל זה בהחלט משהו שמעניין אותי (חננת ספרות וזה)
&nbsp
חחחחחחח ופוצ' שלך, יכול להיות פוצ' שטני מדי פעם גם, לא?
&nbsp
&nbsp
&nbsp
נראה לי שעניתי לך על הכל! אם לא, אפשר לשלוח תלונות ומענות ובקשות למוח העפיפוני שלי...
&nbsp
בינתיים שבת שלום:)
&nbsp
&nbsp

:)

קודם כל עוצמת הרגש, וההפך מחצאים מאוד משתקפת בדבריך ובקטע.
דבר שני אין זה משול - זו זו התמסרות.
דבר שלישי וזה היפה כשמתמסרים נפשית לאדם והוא לך על כל מאפייניו זה לא רק מקיף וחזק זה גם בעל אופי וסיכוי להפוך אותנו מעצם הקבלה לאדם טוב יותר.
כי לכל אדם אחר יש משהו שלנו אין ולהם יש ולהפך.

אם יש לך עוד ואת רושמת הרבה, רשמי רשמי והעבירי לפה כל מה שרשמת ומתחשק לך לאחרונה. ממש כיף לקרוא.

דנטה - קראתי הכל והיו דברים שהתחברתי . לא מתחברת לנורא גדול ופומפוזי . שזה בטח מסביר למה הכוכביות וההקדמות ההיסטוריות לגבי היצירה היו לי יותר מעניינות. עכשיו זה לא אומר שהוא רע ולא גאוני- אני לא קנה מידה לכלום. זה רק שלא התחברתי .

ולמה לא , נסי- ובעניין (על משקל ובהנאה)

מוח עפיפוני- לדעתי זאת מעלה ולא לחינם מתגבש בטקסט כזה יפה שאלי באופן עפיפוני לגמרי - עפיפון - לעפיפון מדבר מאוד.

הפוצ' שלי הגיב לך למטה (בזבוג) . את מוזמנת לשאול :)

ואני אשמח לחפש מאוחר יותר אם על הדרך מתחשק לך להאריך בקטע שמתחבר לך את השרשור- יותר ממוזמנת

והנה קטע נוסף, לבקשתך :)

היה זה יום קיץ, מאלו החמים במיוחד, שהלחות בהם הופכת את העור ללח, דביק וכל הרצונות הופכים לאחד, משקה קר בגרון או אמבטיית קרח. אף פעם לא הצלחתי להכריע ביניהם ורציתי כי שניהם יתקיימו גם יחד.
שכבתי על הגב על ידו והצצתי בשמיים. הם היו תכולים, נקיים מאוד ועיטרו אותם עננים בצורות שונות. יכולתי לראות קווי מתאר של פיל ושל בננה. יכולתי להתעטף ברוך קולו כשקרא לי "ילדונת שלי".
אהבתי את ריח הפרדס מסביב ואת היד הלוחצת שלו על הירך שלי. לרגע עצמתי עיניים ונזכרתי בעיניים הבורקות שלו מהבוקר, בזיק השובבות שניצת בהן והפך אותי לנרקומנית שלו.
נזכרתי במילים שלו, שהיום מתחשק לו לשחק איתי בחוץ, לצאת למרחב חדש. ואני וחוש ההרפתקנות שלי חייכנו זו אל זה.
הוא לא הרשה לי לדבר כשנסענו ברכב וברקע שם שירים שהוא אוהב. אמר שהיום אני צריכה להאזין לו, לשמוע מה פועם בתוכו לפעמים ואני לא יודעת. שמענו את לאונרד כהן ושלמה ארצי וטום וייטס ואהוד בנאי והדלתות וכשהגענו לפרדס תפס לי את היד חזק, אמר שאני מתוקה והניח לי יד על בית החזה שלו. הלב שלו זז בקצב משוגע ובבטן הרגשתי איך הוא מייצר בי דבש ואני מזמזמת.
היד שלחצה על הירך החלה עולה מעלה, עדיין לוחצת. המבט שלו החל משתנה. הוא הרגיש איזה חום ורטיבות ייצרתי בזמן שהיינו שם, מפטפטים על הא ודא ורק היד שלו על הירך שלי, כמו קבועה שם. אחר כך קירב את פניו אל שלי ונשך לי בחוזקה את הצוואר. הקולות לא איחרו לבוא, מדרבנים אותו ואני בובת משחקים בפרדס, שעושים בה מה שרוצים. הריח הרענן ומגע הידיים מיסטל אותי.
בדרך חזרה לא יכולתי להתאפק ודיברתי. במשך שאר הנסיעה דחף את ידו לפי, מצווה עליי למצוץ את האצבעות, להתחנן שיכאיב לי פחות כשנגיע הביתה.

:) *2

קודם כל ,
נתחיל מלומר לך שאת מתוקה. לא בשביל שאת מחפשת או משדרת
או תופסת מעצמה . את מתוקה על א-מ-ת.
שזה בכלל לא דבר נפוץ כמו שחושבים.

ובמתוקה זה על כל המשמעויות של נעימה, יפה ואחת שיש בה הרבה עליצות פנימית שיוצאת החוצה- ככה.

דבר שני ממש כיף לי ומרתק לקרוא את העולם שלך מנקודת מבטך -
והמתוקה והגם הלוואי שישאר בך תמיד זה למשל
שאהבתי
שאת מנסה לדמיין בננה ופיל
והחוש הרפתקה שמחייך פנים אל פנים
ובדיוק ככה-
מייצר בי דבש ואני מזמזת - שהרי להפך - דבורה מייצרת דבש והוא בך ,
לומר שזה מה שרמזתי שאת מתוקה על א-מ- ת
וממש לא במובן המשתמע על המשפט הזה למילולי
אלא למשהו המון יותר עמוק (דעתי)
ובלי קשר - מתה על זה שאת עפיפון

ולמה ברור לי שהלב שלו משתולל איתך וממך וביחד - שמייצר בך דבש.

אוקי,
וכרגיל יש באמת ולא לחינם המון דומה לעולמי-
היד על הלב
נשיכה בצוואר וכן הלאה מצידו .

מה שכן שונה...
נרמוז רק - שכדי ואם נניח אני יכולה לייצר דבש (מה שלדעתי אני לא)
צריך לבעוט אותי לירח (שזה בכלל לא לרמז על אלימות פיזית למען האמת)

כי אני מקלחת קרח טבעית קודם כל לעצמי .
אחר כך לאחר .

עכשיו מה שנחמד בך בלי בכלל קשר לשוני - שמתוך השוני מהצד שלך ,
אני לומדת מה אולי היה ... רוצה מצידו שלו .
ומה אני חושבת וחיה עם זה.

על כל פנים ובלי קשר שזה מאיר עיינים כמו שאמרתי אני משוגעת על איך שרואים את עולמך הפנימי והעפיפון והכל!

לומר שאם תרצי ולא בגבול ההטרדה, אשמח לקרוא עוד.
אבל ממש אם תרצי,
כי יש לי תחושה שאם לא אהיה מנומסת - ביחס לזה-
עוד יתפסו אותי מוזר. אז אם ממש רוצה מצידך
אהנה .
אם לא גם מעולה. היה ממש כיף עד עכשיו
*ולא חייבת כלום לאיש*

אהא כן - והקטע שהמבט שלו מתחיל להשתנות.
:) לגמרי.

BezBog

New member
אני לא פוצ'

אני סלע.
ושטני זה תלוי הגדרה מה שטני בענייך בעיניה או בעיני.
אני שמאלי שזה די שטני מכשלעצמו, מעבר לזה יותר מקיים אכזריות פיזית מאשר נפשית.
יש כאלו שקראו לי שטן אך בחיבה לא שחסרים לי שונאים אבל זה כבר דיון אחר.
יותר לכיוון השטן המפתה ומדיח מדרך "הישר" והנומרטיבי.

ממ

אתה לגמרי פוצ' כי נדמה לך שאתה סלע וזה
וכי אתה גם קצת סלע באמת

לא סותר שזו הסיבה שאתה פוצ'

(פוצ' זה לא הקבלה לפוקימון זאת הקבלה לילד ירח וזונה של אהבה וכל מיני אחרים שלא קשורים בכלל אלא לזה שאתה מלא אהבה)

ומזל שרק לך יש מושג על מה אני מחרטטת כרגע.

שטני שווה אצלי בדרך כלל להקבלה לקופיפיות נורמטיבית
ולבחור להיות חרא של אדם
שגם פה מזל שאתה היחיד שמבין אותי, ככה שבהגדרה- אתה לא שטני
וטוב שכך .

שמאלי? ממתי. או שלא שמתי לב אבל חשבתי אחרת או שהתכוונת שמאלני ואז אין לי מושג כבר מה אתה רוצה . שאם זה איטר יד ימינו זה הצחיק ת'י.

אכזריות פיזית ולא נפשית =
הוא שאמרתי פוצ'
ויותר

ולגבי מפתה ומדיח , אז מפתה אתה נורא - למה לא אפילו תמיד
מדיח זו קצת בעיה כי זה לא שיש מה להדיח אותי ולאן
אלא בכיור
יעני לא לומר למי שבטעות יקרא כאן ויחשוב שאני מי יודע מה
וכאלה

אלא רק בשביל שאתה יודע שאני מהטבע שלי כל העולם שלי הפוך לאחר
ממילא גם בלי לחשוב שזה קשור ללשכב עם אישה
רביעיה
שישיה
או מתומנת וגם לא בניסיון נועז של ...
אני חננה מדי לחשוב מה . בחייאת .

קיצור מפתה אתה תמיד שקסי , אבל נו אני לא בדיוק ישרה אז אין ממה להדיח.
(להפך אם באמת עד הסוף יכולת לגרום לי ממש לתמיד להפטר מנורמטיביות
וביחס לזה שהנורמטיבי שבך בדיוק מאוד מקשה עלי דווקא ולהפך אז ... )

בקיצור מדבר, אהוב שלי .
הבנת מה אומרת רק לעצמי .

ואם ממש אתה רוצה לא אכפת לי לעודד שאתה כזה מפתה ושטני לקהל הנשי שכנראה יש מצב שתתפס ככה אצלם , כי אולי זה שאני רואה הכל הפוך - זה בכלל למה הן רואות הכל הפוך.
אז...

לכו על זה! גו בזבוג גו בזגבוג גו בזבוג

(אם במקרה חלפה לך המחשבה אם אני צינית עכשיו
כי יש לי איזו תחושה עמומה שזה הפירוש לסוכריה-
בסוף , אני באמת שלא .
זה רק שאין לי מושג איך עושים את זה.
אז ניסיתי משהו כזה דומה)

יופי .
עכשיו אני מרגישה קלוצית מהמעלה הראשונה.
לאב יו , סתם הודעה אישית לך
ביושים .

BezBog

New member
שמאלי

"אז יאמר גם אל-הנצבים לשמאלו לכו מעלי ארורים אל-אש עולם המוכנה לשטן ולמלאכיו" הבשורה הקדושה על-פי מתי פרק כה פסוק 41.
בכללי בנצרות ישנה התייחסות שטנית לשמאליים, וגם ביהדות לדעתי באיוב נאמר כי השטן יושב לשמאלו של אלוהים.
לגבי השמאליות שלי אם תשימי לב איזה לחי יותר כואבת לך בדרך כלל אז תקבלי את התשובה.
לגבי הדחה דעותנו חלקות כי מצד אחד כבר הדחתי אותך מצד ומצד שני את צודקת אין הרבה לאן להדיח אותך וטוב שכך זה הרבה יותר מהנה.
לגבי נורמטיביות במנחים מסויימים למרות שאת מסרבת להכיר בזה את נומרטיבית יותר ממני ובמנחים מסוימיים אני יותר ממך.
וכן את קצת קלוצית אבל זה חמוד במיוחד כשאת מנסה לסרסר בי בגמלוניות שכזו.
שאר הדברים השתיקה יפה להם לכרגע.

newcharm

New member
אהבתי את הרפרנס ללחי הכואבת.

ת'אמת, קראתי את הדיאלוג ודי חיכיתי שזה (התזכורת ללחי..)
יבוא כבר :)
&nbsp
&nbsp
&nbsp

זה נורא

כאילו מילא אתה בנאלי ,
אבל כשאחד עוד צופה מראש שתיהיה בנאלי זה כמעט
פתאט

(אם לא היה ברור אני עסוקה בלעצבן אותו על חשבון הגב שלך-
שכאמור טובות הנאה ובצע כסף)

למעלה